Hesabım
    Deliormanlı Kara Kış Demeden Çekimlere Devam Etti!

    Deliormanlı filminin çekimleri hava şartlarına boyun eğmedi!

    Çakallarla Dans serisindeki performansı ile sevilen yerli yönetmenler arasına girmeyi başaran Murat Şeker imzalı Deliormanlı filminin çekimleri kar kış dinlemiyor!

    Yapımcılığını Sugarworkz ve TAFF’ın yaptığı filmin baş kahramanı şampiyon boksör “Deliormanlı” Savaş Türkyılmaz'ı canlandıran Sarp Levendoğlu hava şartlarının ülkenin dört bir yanında hayatı felç etmesine rağmen azminden vazgeçmedi. Film için antrenörüyle karda çalışmaya devam eden oyuncu çarpıcı kareler ortaya koydu.

    Sarp Levendoğlu'nun filmdeki rakibi ise 2004 yılında Mike Tyson’ı 4. roundda nakavt ederek İngiliz spor severlerin kahramanı olan ve bir anda tüm dünyanın gözünü üstüne çeviren boksör Danny Williams olacak. Filmde Tommy Dixon isimli bir boksörü canlandıracak olan Danny Williams, şu sıralar İngiltere de film için çalışmalara başladı. Filmin baş kadın karakteri olan Hülya isimli haber spikerini ise Levendoğlu'nun eşi Birce Akalay canlandıracak. Kurtlar Vadisi’nin Memati’si gibi birçok unutulmaz karakteri canlandıran Gürkan Uygun da Tahsin Kara rolünde seyirci karşısına çıkacak.

    Nisan ayından bu yana günde iki boks atrenmanı yapan Levendoğlu'nun yerli Rocky'ye dönüşeceği spor-dram yapımının 1 Nisan 2016 yılında vizyona girmesi planlanıyor. 

    Yılbaşı hediyeniz DELİORMANLI'dan:) Deliormanlı 1 Nisan'da Sinemalarda...

    @deliormanlifilm tarafından paylaşılan bir video ()

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top