Hesabım
    Ucu Ucuna

    Aslanla gorilin tatil savaşı sona erdi

    Amerika'da haftasonuna denk gelen dört günlük Christmas tatili sona erdi ve King Kong ile Narnia Günlükleri: Aslan, Dolap ve Cadı'nın gişelerde beklenen çarpışması da sonuçlandı. Box Office Mojo'nun bildirdiğine göre az bir farkla galip Peter Jackson'ın Kong'u oldu.

    207 milyon dolar bütçeli King Kong haftasonunda 31.4 milyon dolar gişe geliri elde ederken, Andrew Adamson'ın Narnia'sının hasılatı da 30.1 milyon dolardı. Bu rakamlar da eklenince Kong, 13 günde Amerika'da 118.7 milyon dolar dünya çapında ise 272.3 milyon dolar hasılat elde etmiş oldu.

    180 milyon dolar bütçeli Narnia Günlükleri'nin 18 günlük geliri ise Amerika'da 163.5, dünya çapında ise 301.5 milyon dolar.

    Dev bütçeli iki fantastik filmin çarpışmasının ardından ise listeleri bir komedi filmi süsledi. Jim Carrey ve Tea Leoni'li Fun with Dick and Jane vizyona girdiği Çarşamba gününden beri 31.1 milyon dolar hasılat elde etti.

    Steve Martin'in Sürüsüne Bereket 2'si 14.8 milyon dolarla dördüncü sırayı alırken hemen ardından Fox'un Aile Bağları geldi. Tatili 10.9 milyon dolarla kapayan 18 milyon dolar bütçeli romantik komedi böylelikle iki haftada 30.1 milyon dolar kazanmış oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top