Hesabım
    Alamet-i Kıyamet Filminin İlk Teaser Videosu İlk Kez ve Sadece Beyazperde.com'da!

    Doğa Can Anafarta, yeni uzun metrajıyla daha da korkutacak!

    1999 yılında Türkiye'de ve dünyada yaşanan çeşitli kıyamet alametleri ve bu alametlerin ortasında No:72 apartmanında tuhaf komşuların arasında yapayalnız hamile bir kadın olan Elif..."Kötülük en sade yerde doğacak..." sloganı ile 8 Nisan 2016'da vizyona girecek film hikayesi, mitolojisi ve korkunç karakterleriyle öne çıkıyor. Fragmanın habercisi olarak yayınlanan ilk teaser video ise ilk kez ve sadee Beyazperde.com'da! 

    Asteros Film'in yapımcılığında hayata geçirilen, ilk filmi Mihrez: Cin Padişahı ile beğeni toplayan Doğa Can Anafarta'nın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği Alamet-i Kıyamet, 1999 yılında ülkemizde ve dünyada yaşanan olayları korku türünden hareketle ele alıyor. Hikayenin merkezinde Elif karakterini canlandıran Büşra Çubukçuoğlu yer alırken, 72 nolu apartmanda yaşayan komşularını canlandıran isimler arasındaysa Funda Ersin, Belgi SaygıDoğuş Gün Demir, Müge Esmeray gibi oyuncular yer alıyor. 

    Filmin görüntü yönetmenliğini Mehmet Başbaran üstlenirken, müzikler ise Temel Zümrüt'e ait.

    Filme dair gelişmeleri resmi facebook hesabından olan https://www.facebook.com/AlametiKiyamet/?fref=ts adresinden de takip edebilirsiniz!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top