Hesabım
    Müzik !f İstanbul’dan Yükselecek!

    8 Şubat’ta başlayacak !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali müzik tutkunlarını sevindirecek.

    18 Şubat’ta İş Bankası Maximum Kart partnerliğinde ve Mars Cinema Group ortaklığında gerçekleşecek 15. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali Janis Joplin’den Kurt Cobain’e her biri külte dönüşmüş müzisyenlerin filmlerini ilk defa yerli seyirci ile buluşturuyor!

    Bu yıl da heyecanla beklenen 15. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali bu yılki programıyla müzikseverleri oldukça mutlu edecek. Rock müziğin başroldeki kadını Janis Joplin’in bugüne dek yayınlanmamış görüntülerine ve söyleşilerine yer veren Janis: Little Girl Blue, son 25 yılın en büyük rock yıldızlarından Kurt Cobain’in kişisel günlükleri ve ses kayıtlarından oluşan Cobain: Montage of Heck, 90’larda çığır açan müzikleriyle bugünün pek çok grubuna ilham olmaya devam eden brit pop grubu Blur'un dünya turnesini anlatan Blur: New World Towers, Hip-Hop modasının 70’lerden günümüze uzanan tarihçesini kronolojik bir hikayeyle anlatan Sacha Jenkins belgeseli Fresh Dressed ve kimliklerini hala saklı tutan avangart rock grubu The Residents’ın 40 yıllık kariyelerini konu alan Theory of Obscurity: The Residents filmleri festival kapsamında seyircileriyle buluşacak. 

    15. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali, 18-28 Şubat 2016 tarihlerinde İstanbul’da, 3-6 Mart 2016 tarihlerinde ise Ankara ve İzmir’de gerçekleştirilecek. Festival biletleri ise 5 Şubat’ta biletix’te ön satışa çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top