Hesabım
    Aşk ve Gurur+Zombiler'den Yeni Altyazılı Klip!

    Korku-komedi harmanından yeni görüntüler geldi.

    Jane Austen'ın kırılgan genç kızlarını ve işe yaramaz beyefendilerini alıp birer kahramana dönüştüren  Aşk ve Gurur+Zombiler filminden yeni altyazılı klip yayınlandı.

    Yönetmen koltuğunda Burr Steers'in oturduğu korku-komedi yapımından gelen yeni klipte karakterleri daha yakından tanıma şansına erişiyoruz. Elizabeth ile Darcy'nin halası Lady Catherine de Bourgh arasındaki çekişmeli bir sahneyi gördüğümüz klipte Elizabeth'in yeteneklerine de şahit oluyoruz. Başrollerini dövüş sanatları ve silah ustası Elizabeth Bennet rolünde Lily James ve üst sınıf önyargılarını temsil eden zombi avcısı Mr. Darcy rolünde Sam Riley'in üstlendiği ve Bennett kardeşleri zombi avına hazır bir halde gördüğümüz filmin kadrosunda Lena HeadeyBella HeathcoteJack Huston ve Nuh: Büyük Tufan filmindeki rolüyle kendini hatırlanan genç oyuncu Douglas Booth yer alıyor. Bennett kardeşler ve aşıkları, bir zombi salgını başladığında gururlarını ve aşk acılarını kenara koyarak hep birlikte hayatta kalmak için savaşıyor! Amerika'nın konik başkanı Abraham Lincoln'ü vampir avcısı suretinde okuyucuyla buluşturan genç yazar Seth Grahame-Smith'in çok satan romanından beyazperdeye uyarlanan yapımın senaryosunu ise yönetmenin kendisi üstleniyor.

    Daha önce Smith'in kitabından beyazperdeye uyarlanan Abraham Lincoln: Vampir Avcısı gibi kendine has bir dile sahip olması beklenen "dolaylı" zombi parodisi  Aşk ve Gurur+Zombiler 26 Şubat 2016'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top