Hesabım
    Avatar 2'den Vizyon Gecikmesi!

    Avatar 2 ertelendi, 2017 yılbaşına yetişemeyecek!

    Bu sene başında yayılan bir habere göre Avatar 2'nin vizyon tarihi Aralık 2016'dan Aralık 2017'ye çekilmişti, şimdi bu tarih de sallantıda! Tek bir filmden seriye dönüşecek olan Avatar'ın usta yönetmeni James Cameron'ın uzun süredir üzerinde çalıştığı Avatar 2 filminin 2017 yılbaşına yetişemeyeceği iddia ediliyor! 

    The Wrap'ın haberine göre 20th Century Fox vizyon tarihi konusunda resmi olarak bir açıklama yapmamış olsa da, gizli tutulan kaynaklar vizyon tarihinin ileriye çekileceğini söylüyor. Cameron geçtiğimiz ay filmin  2017 yılbaşına yetişeceğini açıklamıştı. Ancak serinin ilk filminin 1996'da projelendirilip ancak 2009 yılında vizyona girebildiği düşünüldüğünde, Avatar 2'de de bu tarz gecikmelerin söz konusu olması pek şaşırtıcı değil. Umarız Avatar hayranları ilk filmde olduğu gibi yine bir 13 yıl beklemek zorunda kalmaz, zira ilk filmin üzerinden 7 yıl geçmiş bulunuyor. 

    Avatar 2 filminde Cameron Pandora gezegenininde yaşayan Na’vi halkının köklerine inerek evrenin sınırlarını genişletmeyi hedefliyor. James Cameron Aralık ayında Montreal Gazette'ye yaptığı açıklamasında "Hedef 2017 yılbaşı. En azından bizim duyurduğumuz tarih bu. Ama bunun filmleri birer yıl arayla yapmamız kadar önemli olduğunu düşünmüyorum. Her film birbirinden ayrı ancak hepsi daha büyük bir hikayenin parçası.Çok zorlu bir görev olan tasarım hemen hemen bitti. Bu iki süren bir çalışma programı gerektiriyordu. Pandora dünyasının içinde göreceğiniz bütün yaratıkları, manzaraları ve yeni dünyaların tasarımlarını tamamladık. Senaryo yazımı bitmek üzere olsada devam ediyor. Teknolojik altyapı ve sahne planlaması tamamlandı. Artık hazırız" demişti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top