Hesabım
    Kardeşim Benim Yerli Box Office'i Salladı!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    boxofficeturkiye.com'daki verilere göre 22-24 Ocak haftasonunun yerli box office listesi taze yapımların istilası altında. Listedeki isimlerinin yarısının vizyondaki ilk haftalarını kutluyor olmalarının yanı sıra listenin müdavimi olan Star Wars: Güç Uyanıyor ve The Hateful Eight gibi kimi yapımlar da bu haftasonu listeyi terk etti.

    Listenin zirvesini tıpkı geçen hafta olduğu gibi yine Kardeşim Benim aldı. Başrollerini Murat BozBurak Özçivit ve Aslı Enver'in paylaştığı yapım 2. haftasında 313.548 seyirciye ulaştı. Listenin 2. sırasında ise BKM oyuncularının el emeği göz nuru Dedemin Fişi kendine yer buldu. Vizyondaki ilk haftasını kutlayan yerli komedi yapımı haftasonunda 305.029 seyirciyle buluştu. Listenin 3. sırasını ise Oscar törenine damgasını vuran Diriliş aldı. Leonardo DiCaprio'ya bir kez daha Oscar ümidi veren "hayatta kalma" filmi vizyondaki ilk haftasında 119.930 kişilik gişeye ulaştı.

    Listenin 4. filmi Gani Müjde'nin yeni kahkaha bombası Bizans Oyunları oldu. Bizanslılar ile Mayalar arasındaki çekişmeyi konu alan film haftasonunda 106.772 seyirci ile buluşurken, Pixar yapımı İyi Bir Dinozor onu takip etti. Listenin 5. sırasını kapan animasyon yapım haftasonunda 91.432 kişiye ulaştı. Sevilen yerli komedinin bir yıl arayla gelen 2. halkası Kocan Kadar Konuş: Diriliş ise haftasonunda 90.747 seyirci hasılatını yakaladı. Yerli komediyi takip eden yapım ise 5. haftasında 81.723 seyirci ile Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu başrollü Delibal oldu. 

    Listenin 8. sırasını 47.305 seyirci ile vizyondaki ilk haftasını kutlayan yerli animasyon filmi Köstebekgiller 2: Gölgenin Tılsımı alırken, 9. sırada ise 45.885 seyirci ile 2015 yılının sonlarına dek liste galibiyetini uzun süre korumayı başaran ancak yeni yılla birlikte zirveyi bırakan Düğün Dernek 2: Sünnet geldi. Eğlenceli devam filmi haftasonu 79.932 seyirci tarafından izlendi. Listenin son sırasında ise 21.589 seyirci ile eğlenceli animasyon yapım Karlar Kralı Norm yer aldı.

    Bu haftaki box office gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top