Hesabım
    2016 Sundance Film Festivali Dolu Dizgin Devam Ediyor!

    Bağımsız sinemanın kalelerinden olan ve geçtiğimiz hafta başlayan Sundance Film Festivali'nden son haberler!

    Hollywood film endüstrisi ve onun Oscar temelli üretim şemasına alternatif getirme amacında olan bağımsız film festivali Sundance dolu dizgin devam ediyor!

    Director Todd Solondz (and his awesome glasses) at the Q&A for 'Weiner-Dog' 😎 ⠀ © 2016 Sundance Institute / Photo by Azikiwe Aboagye

    Sundance Institute (@sundanceinstitute) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

    30'dan fazlasının yönetmenlerin ilk işi olduğu 123 filmi ağırlayan festival Park City, Utah'ta sinemaseverlerle buluşuyor. 21 Ocak'ta bşlayan festival ilk gününden beri bağımsız sinemanın uğrak noktası oldu. Daha 2. gününde ülkemizde merakla beklenen Andrew Neel imzalı Goat ve 3. gününde de Rams gibi yapımları seyircileriyle buluşturan festival Utah'ın dört bir yanına yayılmış durumda. Festival başkanı Robert Redford'ın festivalin açılış gününde geleneksel konuşmasını gerçekleştirdi ve dünya çapında pek çok sanatçı gala/prömiyer yapan filmleri izlemek için festivalde buluştu.

    Certain Women'ın galasına gelen Kristen Stewart, Antibirth'ün galasındaki Natasha Lyonne, Yoga Hosers'ın galasına katılan Harley Quinn Smith & Lily-Rose Depp, Cinema Cafe'de gerçekleşen Filmmaker Lodge'ta hayranlarıyla buluşan oyuncu ve The Hollars'ın yönetmeni John Krasinski, festival kapsamında Lena Dunham and Planned Parenthood Host Sex, Politics & Film kokteyli veren Lena Dunham ve Manchester By The Sea'nin galasına katılan filmin yapımcısı Matt Damon da bağımsız film festivalinin konukları arasındaydı. 

    Matt Damon at the premiere of Manchester by the Sea ⠀ © 2016 Sundance Institute / Photo by Ryan Kobane (@rkobane)

    Sundance Institute (@sundanceinstitute) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

    Netflix'in festival öncesinde satın aldığı ve festivalde de gösterim yapan Tallulah'ın ekibi Allison Janney, Ellen Page ve senarist/yönetmen Sian Heder da festivalde boy gösterdi. Festivalde Christine Chubbuck'ın 1974'de canlı yayında gerçekleşen intiharı hakkında da Christine ve Kate Plays Christine adında 2 film bulunuyor. Rebecca Hall ve Michael C. Hall da Christine filminin galasında görüntülenen isimlerden biri oldu. Viggo Mortensen başrolünü üstlendiği Captain Fantastic'in galasına katılırken, Kate Beckinsale ve Chloë Sevigny de Love & Friendship'in prömiyerinde boy gösterdi. Don Cheadle, Bridgid CoulterEmayatzy Corinealdi ve Xosha Roquemore da Miles Ahead'in galasındaydı.

    Director Antonio Campos at the 'Christine' premiere. ⠀ © 2016 Sundance Institute / Photo by Tiffany Roohani

    Sundance Institute (@sundanceinstitute) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

    Paul Dano ve Daniel Radcliffe Swiss Army Man için Utah'a uğrarken, Danny DeVito da festivalin 2. gününde prömiyer yapan Wiener-Dog filmi için oradaydı. Amerikalı senarist ve yapımcı Norman Lear da festivalin ilk gününde gösterilen, kendisi hakkındaki belgesel Norman Lear: Just Another Version of You'yu izlemek için geldi. Pek çok ismin boy gösterdiği ve Sundance yararına yapılan An Artist at the Table isimli yemek etkinliğine ünlü oyuncu Jon Hamm de sanal olarak katıldı. 31 Ocak'a kadar devam edecek festivalde Captain FantasticLove & FriendshipTallulah, Little Men, Sing Street, IndignationManchester By The SeaThe Hollars ve Frank & Lola gibi pek çok beklenen film dünya prömiyerini yapacak.

    New On Our Blog: Day One Premieres: Belgica, @skyladdermovie, Other People, and Norman Lear. CLICK OUR BIO LINK Photo: Actors Steph Aerts, Charlotte Vandermeersch, and Tom Vermeir attend the Belgica premiere. © Sundance Institute / Marisa McGrody (@marisaerinphotography)

    Sundance Institute (@sundanceinstitute) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

    Stay warm tonight, #Sundance. See you in the morning. Repost: @tcolbywright

    Sundance Institute (@sundanceinstitute) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top