Hesabım
    !f İstanbul’un Kapanış Filmi "Demolition"!

    Festivalin kapanış filmi belli oldu.

    İş Bankası Maximum Kart partnerliğinde ve Mars Cinema Group ortaklığında yapılacak olan 15. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nin kapanış filmi Demolition olacak. Yönetmen Jean-Marc Vallée’nin Jake Gyllenhaal ile Naomi Watts’ı buluşturan filmi Türkiye’de ilk kez !f İstanbul’da gösterilecek!

    iki yıl önce Sınırsızlar Kulübü ile erkek oyuncularına Oscar kazandıran Jean-Marc Vallée’nin son filmi Variety’nin “Brokeback Mountain’dan beri en iyi performansı” olarak gösterdiği ve şimdiden 2017 Oscar’ları için adı kulislerde anılan Jake Gyllenhaal’ı başrolüne yerleştirirken, Naomi Watts ve Chris Cooper’ı da kadrosunda bulunduruyor. Eşini bir trafik kazasında kaybeden yatırım uzmanı Davis’in bir otomat makinesine sinirlenip şirkete mektup yazması sonrası gelişen olayları konu alan film, Toronto Film Festivali’nin açılış filmi olarak görücüye çıktı ve o günden beri yılın en merakla beklenen projelerinden birine dönüştü. Vallée’nin “Bugüne dek yaptığım en rock’n’roll film” olarak tanımladığı Demolition'a Coming Soon'un yorumu ise şöyle: “İnsanlar dehasını fark eder fark etmez kült bir klasiğe dönüşebilecek bir film!”

    Sosyal medyada en çok takip edilen festival olan !f İstanbul, Facebook, Twitter ve Instagram adreslerine bu yıl Snapchat ve Periscope’u da ekliyor. !f İstanbul’u her yerde @ifistanbul adresiyle takip edebilir, paylaşımlarınızı #if2016 etiketiyle yaparak sohbete katılabilirsiniz. 15. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali, 18 Şubat’ta İstanbul’da başlayacak ve 3 Mart’ta Ankara’ya ve İzmir’e uğrayarak 6 Mart’ta 15. yaş yolculuğunu tamamlayacak. Ayrıntılı bilgi için: www.ifistanbul.com

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top