Hesabım
    Hesapta Aşk'a Yıldızlı Kadro!

    Hesapta Aşk filminin kadrosuna yıldız isimler katıldı.

    Yılın gençlik filmi Hesapta Aşk'ın kadrosu genişliyor! Yerli televizyon yüzlerini beyazperdeye taşıyan filmin kadrosuna Burhan Öçal ve Bennu Gerede de konuk oyuncu olarak katıldı.

    Hayatlarını sosyal medya çılgınlığı etrafında geçiren gençlerin eğlence dolu hikayesini konu alan filmde Bennu Gerede, Derya Şensoy’un canlandırdığı Didem karakterinin annesi ‘Leyla’ olarak izleyicinin karşısına çıkacak. Filmin en gizemli karakterine ise başarılı müzisyen-oyuncu Burhan Öçal hayat verecek. Öçal, ‘Mansur’ rolüyle beyazperdede olacak. Filmin bir diğer konuğu ise genç oyuncu Caner Özyurtlu

    Sosyal medyada tanıştığı sevgilisini görmek için annesinden habersiz Ankara’dan İstanbul'a gitmeyi planlayan Ezgi ve en yakın arkadaşı Didem’in başından geçen olayları konu alan eğlenceli romantik komedi yapımının yönetmen koltuğunda Kristal Elma ödüllü reklam yönetmeni Gönenç Uyanık oturuyor. Filmin senaryosunu ise yılın en yüksek açılışını yakayalan yerli film Kardeşim Benim'in de senaryosuna imza atan Zafer Külünk üstleniyor. 

    Televizyon dünyasının genç yıldızlarını beyazperdenin başrolüne taşıyan yapımın başrollerini ise Medcezir dizisiyle tanınan Meriç Aral ve Mayıs Kraliçesi’yle tekrar ekranlara dönen Derya Şensoy üstleniyor. Türkiye’de çekilmiş en iyi gençlik filmi olma iddiasını taşıyan film 12 Şubat’ta beyazperdede olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top