Hesabım
    Mama'nın Devam Filminden Yeni Haberler!

    Korku yapımı Mama'nın devam halkası için teknik kadro belirlendi.

    Yapımcılığını Guillermo del Toro'nun üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Andres Muschietti'nin oturduğu Mamá, Muschietti'nin aynı isimli kısa filminden uzun metraja taşınmış ve 15 milyon dolar bütçesiyle şimdiden dünya çapında 146 milyon dolar hasılat yapmıştı. Rakamlar böylesine yüksek olunca Hollywood filmi seriye dönüştürmek için çok geçmeden kolları sıvamıştı.

    The Hollywood Reporter'dan gelen son haberlere göre devam halkasının yönetmenleri ve senaristleri belli oldu. 2014 yapımı Starry Eyes'ın senaristleri Kevin Kölsch ve Dennis Widmyer devam filminin hem yönetmenliğini hem senaryosunu üstlenecek. The Wrap'te yer alan haber ise ilk filmde başrollerden biri olarak boy gösteren Jessica Chastain'ın kadroya dönmeyeceği yönünde. Devam filminin Anabel karakteri olmadan mı çekileceği, yoksa tamamen ayrı bir "Mama" hikayesi mi anlatacağı henüz bilinmiyor. Filmin prodüksiyonunun ne zaman başlayacağı da belirsizliğini koruyor.

    Jessica Chastain ve Nikolaj Coster-Waldau'nun başrollerde boy gösterdiği yapım anneleri öldükten sonra vahşi ormanda tek başlarına hayatlarını sürdüren iki küçük kızın akrabaları olan bir çift tarafından evlat edinilmesinin ardından yaşanan korku ve gerilim dolu bir öyküyü anlatıyordu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top