Hesabım
    Kung Fu Panda 3 ABD Box Office'i Yıktı!

    ABD box office rakamları açıklandı.

    ABD box office bu hafta itibariyle liderlikteki değişim ile dikkat çekti. Animasyonun ezici üstünlükle birinci sıraya yerleştiği listede yeni yapımlar da kendilerine başarılı yerler açabildi.

    Bu haftaki box office listesinin galibi sevilen animasyon serisinin son halkası Kung Fu Panda 3 oldu. Sevimli dövüş sanatları ustası pandamızın vizyondaki ilk haftasında sinemalarda 41 milyon dolar hasılatı oldu. Listenin 2. sırasını geçtiğimiz haftanın galibi Diriliş aldı. Vizyondaki 5. haftasını kutlayan western dramı DirilişLeonardo Dicaprio'nun En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar umut ışığını birk ez daha yakan film haftasonunda 12,4 milyon dolar elde etti. Böylece 135 milyon dolarlık bütçesini nihayet aşmış oldu. Listenin 3. filmi ise çok uzak bir galaksinin fantastik maceralarını anlatan fenomen serinin 7. devam halkası Star Wars: Güç Uyanıyor oldu. Yönetmen koltuğunda bilim kurgu yapımlarının başarılı ismi JJ Abrams'ın oturduğu film vizyondaki 6. haftasında 10,7 milyon dolar gişe yaparak geçtiğimiz haftaki yerini korumayı başardı. 

    Listenin 4. sırasında ise vizyondaki ilk haftasını kutlayan Zor Saatler yer aldı. Gerçek bir kurtarma operasyonundan beyazperdeye uyarlanan okyanus dehşeti geçtiğimiz haftasonu 10,3 milyon dolar gişe yaptı. Hollywood'un yıldızlar geçidi gerilim filmini takip eden isim ise komedi yapımı Ride Along 2 oldu. Yapım vizyondaki 3. haftasında 8,3 milyon dolar gişe elde etti. Porselen bir bebeğe bakıcılık yapmak için ıssız bir evde kapanıp kalan genç bir dadıyı temel alan korku yapımı Lanetli Çocuk geçtiğimiz haftaya göre bir sıra gerileyerek 6. sırayı aldı. Korku yapım haftasonunda 7,8 milyon dolar elde etti. Listenin 7. sırasını ise Çılgın İhtiyar aldı. Robert De Niro ve Zac Efron'lu komedi yapımı 2. haftasında 7,5 milyon dolar gişe yaparak 3 sıra geriledi.

    Listenin 8. sırasındaki film ise 5th Wave oldu. Chloe Moretz'li kıyamet filmi 2. haftasında 7 milyon dolar kazanmayı başardı. Listenin 9. sırasında ise 6,1 milyon dolar gişe ile vizyondaki ilk haftasını kutlayan komedi yapımı Fifty Shades of Black gelirken, listenin son sırasını ise 6 milyon dolarla 13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri aldı.

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top