Hesabım
    Ankara Uluslararası Film Festivali Onur Ödülleri Sahipleri Belli Oldu!

    Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı'nın her yıl Ankara Uluslararası Film Festivali kapsamında verdiği Onur Ödüllerinin bu yılki sahipleri belli oldu.

    Sinemaseverlerle 27. kez buluşacak olan ve 28 Nisan – 8 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleşeceği duyurulan Ankara Uluslararası Film Festivali'nde bu yıl Onur Ödülü'ne layık görülen isimler açıklandı.

    Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı'nın her yıl Ankara Uluslararası Film Festivali kapsamında verdiği Onur Ödülleri sahipleri bu yıl Tomris Giritlioğlu “Aziz Nesin Emek Ödülü”, Beşiktaş Kültür Merkezi “Kitle İletişim Ödülü” ve Turan Erol da “Sanat Çınarı” olmak üzere 3 kişiye verilecek. Başkenti sinemaya doyuran festivalde bu yıl “Kitle İletişim Ödülü”, toplumsal iletişime yaptığı katkılar dolayısıyla Beşiktaş Kültür Merkezi’nin kurucuları Yılmaz Erdoğan ile Necati Akpınar’a verilecek. 

     Bu yıl 28 Nisan - 8 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan festivalde önemli yer tutan uzun metraj, belgesel ve kısafilm yarışmaları için başvurular Şubat ayı sonuna kadar sürecek.

    Türk sinemasının son dönemde ön plana çıkan örnekleriyle birlikte yeni sinemasal arayışların da seyircilerin dikkatine sunulduğu “Ulusal Uzun Film Yarışması” kapsamında ise bu sene de birçok ödül sahibini bulacak.

    Yarışmalarda filmlerini görmek isteyen sinemaseverler, 24 Şubat Çarşamba gününe kadar www.filmfestankara.org.tr adresinden tüm detayları öğrenebilir, başvurularını festival websitesi üzerinden gerçekleştirebilirler.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top