Hesabım
    Yerli Box Office'te Yerli Komedi Rüzgarları!

    Yerli Box Office rakamları açıklandı.

    boxofficeturkiye.com'daki verilere göre 29-31 Ocak haftasonunun yerli box office listesi yerli komedi yapımlarının istilası altında! Listedeki isimlerinin yarısının yerli komedi olmasının yanı sıra listenin listenin geri kalanında da yabancı yapım sayısı yalnızca 2!

    Başarılı bir atakla bu haftanın galibi geçtiğimiz haftanın 2. sırasında yer alan Dedemin Fişi oldu. BKM oyuncularının el emeği göz nuru komedisi geçtiğimiz haftasonu 298.961 seyirciye ulaştı. Listenin 2. sırasındaki yerli yapım ise Yüksel Aksu imzalı Ege güzellemesi İftarlık Gazoz oldu. Yerli komedinin baş tacı Cem Yılmaz'ı başrolüne yerleştiren yapım ilk haftasında 194.150 seyirciyle buluştu. Geçtiğimiz haftanın listesinde de olduğu gibi zirveyi 2 hafta boyunca bırakmayan Kardeşim Benim bu hafta itibariyle 2 sıra geriye düştü. Başrollerini Murat BozBurak Özçivit ve Aslı Enver'in paylaştığı yapım 3. haftasında 194.099 seyirciye ulaştı.

    Pixar yapımı İyi Bir Dinozor ise yerli komedilerin arasına serpilen yabancı animasyon oldu.Geçtiğimiz haftaya göre bir basamak yükselen animasyon yapım haftasonunda 104.825 kişiye ulaştı. Listenin 5. sırasını ise Oscar törenine damgasını vuran Diriliş aldı. Leonardo DiCaprio'ya bir kez daha Oscar ümidi veren "hayatta kalma" filmi vizyondaki 2. haftasında 2 sıra gerileyerek 92.574 kişilik gişeye ulaştı. Oscar adaylıklarında başı çeken tarihi dram yapımını ise yine bir yerli yapım olan Her Şey Aşktan takip etti. İlk haftasında 6. sırayı kapan romantik yapım 86.879 seyirci tarafından izlendi. Listenin 7. filmi Gani Müjde'nin yeni kahkaha bombası Bizans Oyunları oldu. Bizanslılar ile Mayalar arasındaki çekişmeyi konu alan film haftasonunda 50.008 seyirci ile buluşurken, sevilen yerli komedinin bir yıl arayla gelen 2. halkası Kocan Kadar Konuş: Diriliş ise haftasonunda 42.221 seyirci hasılatı ile 8. sırayı aldı. Vizyondaki 2. haftasını kutlayan yerli animasyon filmi Köstebekgiller 2: Gölgenin Tılsımı 39.334 seyirci ile 9. sırayı alırken, listenin son sırasında ise 23.045 seyirci ile eğlenceli animasyon yapım Karlar Kralı Norm yer aldı.

    Bu haftaki box office gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top