Hesabım
    Galaksinin Koruyucuları 2'den Prova Fotoğrafları!

    Galaksinin Koruyucuları 2 ekibini prova yaparken görüyoruz.

    Marvel’ın 2014 yılında olağanüstü bir gişe başarısı yakaladığı Galaksinin Koruıyucuları filminin devam halkası için hazırlıklar başladı!

    Yönetmen koltuğunda bir kez daha James Gunn'ı göreceğimiz devam filminde orijinal kadro da geri dönüyor. Başrollerini Star Lord rolünde Chris Pratt, Gamora rolünde Zoe SaldanaDave Bautista ve Groot rolünde Vin Diesel ve Rocket Raccoon'u seslendiren Bradley Cooper'ın üstlendiği filmde Yıldız Geçidi, Hayalperest ve Tuzak gibi pek çok başarılı yapımda boy gösteren usta oyuncu Kurt Russell da Star-Lord karakterinin babasını oynayacak.

    When someone's screwing up a scene during rehearsals I show them Dave Bautista (Batista) as an example of good acting. With Zoe Saldana, Chris Pratt, and Sean Gunn. #GotGVol2

    Posted by James Gunn on 1 Şubat 2016 Pazartesi

    Marvel yapımcılarından Kevin Feige, Bradley Cooper’ın Galaksinin Koruyucuları'nın devam filminin kötü adamına dair yaptığı açıklamaların geçerliliğini çürütecek yeni cevaplarla çıkageldi. Empire'a konuşan yapımcı "Bu filmde Thanos'u görmeyi pek beklemem" dedi. Josh Brolin tarafından canlandırılan karakterin bir dahaki boy gösterişinde bunun alelade olmayacağının altını çizen Feige, "Onu bir daha gördüğümüzde ortalıkta dolanıyor olmayacak. Onu bir dahaki görüşümüzde "Demek bu yüzden 5 yıldır bu adamla uğraşıyorlarmış" diyeceğiz" diye konuştu. 

    Headed to ATL to start rehearsals for Guardians of the Galaxy!! #draxmode

    Posted by Dave Bautista (Batista) on 24 Ocak 2016 Pazar

    Marvel Comics'in fantastik yapımı 5 Mayıs 2017 tarihinde vizyona girecek.

    Michael Rooker doesn't like being shot during rehearsals (with Sean Gunn). #GotGVol2

    Posted by James Gunn on 28 Ocak 2016 Perşembe
    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top