Hesabım
    Yerli Box Office'te İlk 3 Değişmedi!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    boxofficeturkiye.com'daki verilere göre 05-07 Şubat haftasonunun yerli box office listesi yerli komedi yapımlarının istilası altında! İlk 3'ü değişmeyen ve yerli komedilerin ağırlıklı olduğu listede yabancı yapım sayısı yalnızca 3!

    Bu haftanın galibi geçtiğimiz hafta da olduğu gibi Dedemin Fişi oldu. BKM oyuncularının el emeği göz nuru komedisi geçtiğimiz haftasonu 260.414 seyirciye ulaştı. Listenin 2. sırasındaki yerli yapım ise Yüksel Aksu imzalı Ege güzellemesi İftarlık Gazoz oldu. Yerli komedinin baş tacı Cem Yılmaz'ı başrolüne yerleştiren yapım 2. haftasında da yerini koruyarak 166.022 seyirciyle buluştu. Toplam 339 salonla listenin en yüksek salon rakamını elinde tutan Kardeşim Benim de bu hafta yerini korudu. Başrollerini Murat BozBurak Özçivit ve Aslı Enver'in paylaştığı yapım 4. haftasında 148.823 seyirciye ulaştı.

    Listenin 4. sırasında Bülent Üstün'ün ağzı bozuk kedisi Kötü Kedi Şerafettin yer aldı. Listeye bomba gibi giren yetişkin animasyonu ilk haftasında 121.723 seyirciyle buluştu. Listenin 5. sırasını ise yine vizyonun taze yapımlarından Hep Yek aldı. Yerli mafya komedisi 100.754 seyirciye ulaşırken, onu Pixar yapımı İyi Bir Dinozor takip etti. Geçtiğimiz haftaya göre 2 basamak gerileyen animasyon yapım haftasonunda 86.653 kişiye ulaştı. Sevilen animasyonu ise yerli yapım Her Şey Aşktan izledi. 2. haftasında 7. sırayı kapan romantik yapım 70.993 seyirci tarafından izlendi.

    Listenin 8. sırasını ise Oscar törenine damgasını vuran Diriliş aldı. Leonardo DiCaprio'ya bir kez daha Oscar ümidi veren "hayatta kalma" filmi vizyondaki 3. haftasında 2 sıra gerileyerek 69.703 kişilik gişeye ulaştı. Listenin 9. filmi vizyondaki ilk haftasını kutlayan Ip Man 3 oldu. Aksiyonseverlerin göz bebeği olan serinin 3. halkası haftasonunda 34.214 seyirciyle buluştu. Listenin son filmi Gani Müjde'nin yeni kahkaha bombası Bizans Oyunları oldu. Bizanslılar ile Mayalar arasındaki çekişmeyi konu alan film haftasonunda 22.861 seyirciye ulaştı.

    Bu haftaki box office gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top