Hesabım
    Fifty Shades Freed'in Kadrosuna Yeni İsim!

    Üçlemenin sonuncu halkasına yeni yıldız takviyesi!

    E.L. James’in dünya çapındaki çok satanlar kitabından uyarlanan Grinin Elli Tonu'nun son halkasına şimdiden bir yıldız katıldı bile!

    The Wrap'te yer alan habere göre Ballers dizisinin oyuncusu Arielle Kebbel serinin son halkasında Christian Grey'in mimarını canlandıracak. Serinin son kadro gelişmesi Fifty Shades Darker filminde Grey'in tek gecelik BDSM partneri Leila Williams rolünde seyirci karşısına çıkacak olan Bella Heathcote olmuştu. Son yılların en çok konuşulan romanları arasına giren serinin 2. beyazperde mahsülü Christian Grey'in hikayesini genişletecek.

    Jamie Dornan'ı bir kez daha Christian Grey olarak göreceğimiz filmde  Dakota Johnson da Anastasia Steele rolünde başrole geri dönecek. Filmin kadrosunda Kim Basinger da yer alıyor. Universal yapım şirketi ikinci filmin yönetmen koltuğunu ve senaryosunu James Foley’in ellerine teslim ederken, ilk filmden tanıdığımız  Luke Grimes, Eloise Mumford ve Max Martini de rolleri için geri dönüyor. Filmin 10 Şubat 2017’de vizyonda olması bekleniyor. Devam halkalarının birbiri ardına çekileceği için 3. film Fifty Shades Freed de 9 Şubat 2018'de seyircileriyle buluşmuş olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top