Hesabım
    Coen Kardeşler'in Yüce Sezar'ı İstanbul Film Festivali'nde Türkiye Prömiyerini Yapacak!

    Hail, Caesar! / Yüce Sezar!, Türkiye’de ilk kez 35. İstanbul Film Festivali kapsamında Akbank Galaları bölümünde seyircisiyle buluşacak!

    İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Akbank’ın desteğiyle hayata geçirilen 35. İstanbul Film Festivali için sinefillerin geri sayımı başladı. Bu yıl 7-17 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek festivalden heyecanlı haberler de gelmeye devam ediyor! 

    Yarın akşam açıllış töreniyle başlayacak Berlin Film Festivali’nin açılış filmi olan Joel Coen -Ethan Coen kardeşlerin son yapımı Hail, Caesar! / Yüce Sezar!, Türkiye’de ilk kez 35. İstanbul Film Festivali kapsamında Akbank Galaları bölümünde seyircilerle buluşacak.

    12. Filmekimi’nde Inside Llewyn Davis / Sen Şarkılarını Söyle filmini izlediğimiz Coen kardeşler kameralarını bu kez Hollywood’a çeviriyor. Hollywood’un 1950’lerdeki “altın çağı”nı konu eden filmin başrolünde Josh Brolin yer alırken filmde kendisine Ralph Fiennes, Tilda Swinton, George Clooney, Frances McDormand, Scarlett Johansson, Jonah Hill ve Channing Tatum eşlik ediyor.

    "Bol aksiyonlu bir Hollywood komedisi" olarak nitelendirilen ve müzik kullanımıyla öne çıkan filmde Channing Tatum’un şarkı söylediği bir sahne de dikkatleri çekiyor.

    Hail, Caesar! / Yüce Sezar!’ın görüntü yönetmenliğini ise Altın Lale ödüllü bir isim olan Roger Deakins üstleniyor. Geçtiğimiz yıl 68. Cannes Film Festivali'nin jüri başkanlığını üstlenen Coen kardeşler, 2011’de de True Grit ile yine Berlin Film Festivali’ni açmışlardı.

    35. İstanbul Film Festivali programının tamamı Mart ayında yapılacak basın toplantısıyla açıklanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top