Hesabım
    Ryan Reynolds'tan Deadpool Sürprizi!

    Ryan Reynolds Deadpool hayranının hayallerini gerçekleştirdi!

    Hepimiz diş çektirmenin ne kadar acılı bir işlem olduğunu biliriz. O koltukta yatıp biri ağzınızın içinde dişinizle boğuşurken yaşadığınız korku yetmezmiş gibi, bir de ağrı kesicinin etkisi geçince gelen acı vardır. Ancak Deadpool hayranı Mariah Boyle bundan çok daha acı verici bir deneyim yaşadı. Diş ameliyatı bittiğinde hayranı olduğu Deadpool'un beyazperde uyarlamasını kaçırdığına ikna olmuştu. Annesi de onun bu stresli durumunda onu teselli etmek yerine bir videosunu çekti ve filmin başrolü Ryan Reynolds'ın sayfasına postaladı. Söz konusu video şu;

    Ancak annesinin bu umursamaz gibi görünen tavrı bir mucizenin gerçekleşmesini sağladı! Videoyu gören Ryan Reynolds acılı hayranı için bir mucizeyi gerçekleştirdi. Yalnızca videoya cevap vermekle kalmadı, filmin New York Prömiyeri için de ona 2 bilet bıraktı. Diş perisinin sıkı bir takipçi olduğunu söyleyen oyuncu Boyle'ın annesinin kahvaltı maharetlerini de övdü.

    Günler sonra Boyle ve erkek arkadaşı Reynolds'la fotoğraf çektirir durumdaydı!

    The Hollywood Reporter'ın haberine göre yeni Deadpool haberleri bu kadarla sınırlı değil! Gelen son bilgilere göre 20th Century Fox çoktan devam filmi için kollarını sıvamış durumda. İlk filmin senaristleri Rhett Reese ve Paul Wernick devam halkası için senaryoya başladı bile! En az 65 milyon dolarlık box office açılışı beklenen Deadpool bu Cuma günü vizyona girecek!

    Filmde kim kimdir bilmeyenler için şöyle bir çizelge de mevcut;

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top