Hesabım
    Osman Pazarlama'nın Biletleri Cinecity'de Ön Satışta!

    Senaryosunu Şahan ve Togan Gökbakar’ın birlikte yazdığı Osman Pazarlama filminin biletleri Cinecity Sinemaları’nda ön satışta.

    Recep İvedik film serisiyle izlenme rekorları kıran komedyen Şahan Gökbakar'ın yeni filmi Osman Pazarlama'ya erkenden biletlerinizi alın!

    Ünlü komedyen, altıncı uzun metrajlı filmi Osman Pazarlama'da girişimci Osman Şaşmaz rolünü üstlenecek. Senaryosu 4 ayda tamamlanan ve arkaplan olarak İstanbul'u alan film, aşık olduğu kızla evlenebilmek için başarılı bir iş adamı olmaya çalışan Osman'ın eğlenceli hikayesini anlatıyor. Aşık olduğu kızla evlenebilmek için başarılı bir iş adamı olabilmeyi hedefleyen Osman Şaşmaz’ın kahkahalarla dolu hikayesinin anlatıldığı filmde, Osman, sevdiği kızın babasına kendini ispat etme hırsıyla türlü türlü maceralara atılır. Sağ kolu Erkan ve aile dostlarının kızı Songül’den de destek alan Osman, bu zorlu süreçte zenginliğin aslında çok da uzakta olmadığını anlar. Filmin oyuncu kadrosunda Selim AkgülGizem İnceoğluEsra BalıkçıSenem Yıldırım ve Şükran Çağman bulunuyor.

    Yönetmenliğini Şahan Gökbakar'ın kardeşi Togan Gökbakar'ın, senaryosunu ise iki kardeşin birlikte üstlendiği Osman Pazarlama izleyiciyle 19 Şubat 2016'da buluşacak. Cinecity Sinemaları’ndan ve www.cinecity.com.tr’den biletlerinizi temin edebilir ve 19 Şubat tarihinden itibaren Osman Pazarlama filmini izleyebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top