Hesabım
    Deliormanlı'dan Fragman Geldi!

    Deliormanlı'dan beklenen görüntüler sinemaseverlerle buluştu.

    Yapımcılığını Sugarworkz ve TAFF’ın yaptığı, Murat Şeker yönetmenliğinde çekilen Deliormanlı filminden nihayet fragman geldi.

    Çakallarla Dans serisindeki performansı ile sevilen yerli yönetmenler arasına girmeyi başaran Murat Şeker imzalı Deliormanlı filminin senaryosu Ali Tanrıverdi imzalı. Deliormanlı'nın Şampiyonu Savaş Türkyılmaz karakterini canlandıran Sarp Levendoğlu’nun finalde karşısına Tommy Dixon isimli bir boksörü canlandıracak olan İngiliz boksör Danny Williams çıkıyor. Filmin kadrosunda Birce AkalayÜnal Silver, Altan Gördüm, Sema Poyraz, Gürkan UygunDerya Şensoy ve Murat Serezli de yer alıyor.

    Annesinin tedavi masraflarını karşılamak için karısının ölümünden sonra terk ettiği ringlere geri dönme kararı alan Deliormanlı’nın yolu, kendisiyle röportaj yapmak isteyen ünlü televizyoncu Hülya Yiğit ile kesişir. Büyük final maçına hazırlanan Deliormanlı ve Hülya’nın bu yoldaki en büyük engeli ise ünlü menajer ve mafya babası Tahsin Kara’dır. Ayrı amaçlar için aynı yola çıkan ikiliyi, aksiyon, dram ve aşk dolu bir macera bekliyor!

    Deliormanlı 1 Nisan 2016 yılında vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top