Hesabım
    Özel Sinema Kulübü Sinemia Büyümeye Devam Ediyor!

    Türkiye pazarında hızla büyüyen Özel Sinema Kulübü Sinemia, yurtdışı pazarlarına da hızlı bir giriş yapıyor.

    Sinemia üyelerin aylık sabit bir ücret ödeyerek abone olduğu özel bir sinema kulübü. Sistem üyelerine aylık 59 liradan başlayan fiyatlarla bir ay içinde 30 kez sinemaya gitme fırsatı veriyor. 

    Üyelerinin bilet fiyatlarını düşünmeden, herhangi bir zaman ya da salon (3D, IMAX gibi) ayrımı olmadan istediği filmi izlemesini sağlayan Sinemia, kısa sürede sinema severlerin büyük ilgisini çekmiş durumda. Davetiyeyle yeni üye alan Sinemia üzerinden talep edilen davetiye sayısı da 150 binin üzerinde.

    Sinemia’nın Türkiye genelinde 50’nin üzerinde şehirde aktif üyesi bulunuyor. İzleyicinin daha fazla sinemaya gitmesine olanak sağlayan Sinemia sektörün büyümesine de olumlu yönde etkiliyor. Sinemia’nın gerçekleştirdiği araştırmalara göre Sinemia üyesi olan kişiler, sinemaya gitme sıklıklarını en az 2-3 kat artırıyor.

    Türkiye'de 2015 başında faaliyete başlayan özel sinema kulübü Sinemia, tüm hızıyla büyümeye devam ediyor. Aralık ayında Aslanoba Capital’dan yatırım alarak sektörde adından söz ettiren Sinemia bu ay itibariyle de İngiltere'de faaliyet göstermeye başladı.

    CEO Rıfat Oğuz, önümüzdeki dönemde girişimin İngiltere pazarıyla sınırlı kalmayıp, birkaç pazarda daha suları test etmek istediklerini belirtiyor.

    Sinemia, yenilikçi ödeme sistemlerini başarılı bir şekilde farklı bir hizmet anlayışıyla kurgulayan girişimlerden biri. Sinemaya yeni bir soluk getiren Sinemia, sinema salonları ya da yayıncılarla herhangi bir anlaşmaya sahip değil ve sinemaların mevcut ödeme sistemine uyum sağlıyor. Sinemia ödeme sistemleri teknolojileri için ininal işbirliğiyle MasterCard altyapısını kullanıyor.

    Sinemia ile ilgili detaylı bilgi için tıklayın.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top