Hesabım
    Box Office'in Galibi Deadpool Oldu!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    boxofficeturkiye.com'daki verilere göre 12-14 Şubat haftasonunun yerli box office listesi süper kahramanları baş tacı etti!

    Bu haftanın galibi vizyondaki ilk haftasını kutlayan Deadpool oldu. Çenesi düşük anti kahraman 348.292 seyirciye ulaşmayı başardı. Listenin 2. sırasını ise geçtiğimiz haftanın liste başı yapımı Dedemin Fişi aldı. BKM oyuncularının el emeği göz nuru komedisi geçtiğimiz haftasonu 173.407 seyirciye ulaştı. Listenin 3. sırasındaki yerli yapım ise Yüksel Aksu imzalı Ege güzellemesi İftarlık Gazoz oldu. Yerli komedinin baş tacı Cem Yılmaz'ı başrolüne yerleştiren yapım 3. haftasında 121.340 seyirciyle buluştu.

    Kardeşim Benim de bu hafta ilk üçten çıkmış oldu. Başrollerini Murat BozBurak Özçivit ve Aslı Enver'in paylaştığı yapım 5. haftasında 82.408 seyirciye ulaştı. Listenin 5. sırasında Bülent Üstün'ün ağzı bozuk kedisi Kötü Kedi Şerafettin yer aldı. Yetişkin animasyonu 2. haftasında 77.729 seyirciyle buluştu. Listenin 5. sırasını ise yine vizyonun taze yapımlarından Dünyanın En Güzel Kokusu aldı. Vizyondaki ilk haftasını kutlayan romantik yapım 74.045 seyirciye ulaştı. Listenin 7. sırasını ise yerli komedi Hep Yek aldı. Yerli mafya komedisi 100.754 seyirciye ulaştı.

    Listenin 8. sırasını ise Oscar törenine damgasını vuran Diriliş aldı. Leonardo DiCaprio'ya bir kez daha Oscar ümidi veren "hayatta kalma" filmi vizyondaki 4. haftasında 33.567 kişilik gişeye ulaştı. Leo'yu ise Pixar yapımı İyi Bir Dinozor takip etti. Animasyon yapım haftasonunda 29.854 kişiye ulaştı. Sevilen animasyonu ise yerli yapım Her Şey Aşktan izledi. 3. haftasında son sıraya düşen romantik yapım 27.482 seyirci tarafından izlendi.

    Bu haftaki box office gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top