Hesabım
    Ferzan Özpetek'ten İstanbul Kırmızısı Geliyor!

    Ferzan Özpetek'in yeni "İstanbul" filmine yıldızlı kadro

    Usta yönetmen Ferzan Özpetek yeni filminde İstanbul'u temel alıyor. Özpetek'in kendi kitabından beyazperdeye uyarladığı İstanbul Kırmızısı'nın okuma provalarından gelen ilk görüntü de filmin kadrosunu gösteriyor.

    Fotoğrafa göre filmin kadrosunda ekranların ve beyazperdenin sevilen yüzleri Tuba Büyüküstün, Nejat İşler, Mehmet Günsür ve Halit Ergenç yer alıyor. Yaşamını İtalya'da sürdüren Türk yönetmen Ferzan Özpetek'in yeni dram türü filmi bir tür memleket hasreti ürünü olacak. Sevginin ve hüznün filmi olacak olan İstanbul Kırmızısı, sanatçının sinema eğitimi için İtalya'ya gidişine kadarki İstanbul yaşantısından izler taşıyacak. Aynı isimli romanı da İstanbul'da geçiyor ve kısa süreliğine Türkiye'ye annesini ziyarete gelen ama bir ayını burada geçiren bir yönetmenin hikâyesini konu alıyor. 

    Filmin vizyon tarihi henüz belirsizliğini koruyor.

    Prove di letture.. Rosso istanbul.. İstanbul Kırmızısı okuma provaları... @mehmet.gunsur @tubabustun.official @halitergenc #nejatişler #istanbul #istanbulum #SeiLaMiaVita #senbenimhayatimsin #istanbulkirmizisi

    Ferzan Ozpetek (@ferzanozpetek) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top