Hesabım
    Köprüde Buluşmalar Film Geliştirme Atölyesi Projeleri Belirlendi!

    İstanbul Film Festivali-Köprüde Buluşmalar platformu bu yıl 8-14 Nisan tarihileri arasında Anadolu Efes’in destekleriyle düzenlenecek.

    Bu yıl 8-14 Nisan tarihileri arasında Anadolu Efes’in destekleriyle düzenlenecek olan İstanbul Film Festivali-Köprüde Buluşmalar platformunun projeleri belirlendi.

    Köprüde Buluşmalar Film Geliştirme Atölyesi’ne başvuran projeler, danışma ve okuma kurulu tarafından belirlendi. 100 başvuru arasından seçilen 8 kurmaca ve 2 belgesel projesi12-13 Nisan tarihlerinde yapılacak Film Geliştirme Atölyesi’ne katılmaya hak kazandı. Köprüde Buluşmalar kapsamında uzun metrajlı kurmaca, belgesel projeleri ve yapımı devam eden filmlerin ilk uluslararası sunumlarının yapılacağı atölye çalışmaları ile sinema profesyonellerine yönelik birçok panel, sinema dersi ve forum yapılacak. 100 başvuru arasından seçilen 8 kurmaca ve 2 belgesel projesi, 12-13 Nisan tarihlerinde yapılacak Film Geliştirme Atölyesi’ne katılmaya hak kazandı. Atölye sonunda T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı 10.000 Dolarlık destek ödülü, Melodika Ses Post Prodüksiyon Ödülü ve Akdeniz Film Enstitüsü (MFI) Senaryo Atölyesi Ödülü sahiplerini bulacak.

    Film Geliştirme Atölyesi'ne seçilen projeler:

    Yapım Aşaması Atölyeleri Başvuruları Devam Ediyor

    Post-prodüksiyon aşamasındaki uzun metraj kurmaca filmlerin ve belgesellerin uluslararası sunumlarının 

    yapılacağı, Anadolu Efes’in desteğiyle gerçekleştirilecek Yapım Aşaması Atölyesi başvuruları ise 3 Mart Perşembe gününe kadar devam ediyor.

    Köprüde Buluşmalar ile ilgili ayrıntılı bilgi için: www.film.iksv.org/tr/koprudebulusmalar

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top