Hesabım
    Senarist Filmi Turkcell Hayal Ortaklığım Projesi İşbirliği ile Vizyona Giriyor!

    Türkiye’nin ilk gizem filmi özelliğindeki Senarist vizyona giriyor!

    Türkiye’nin ilk gizem filmi sayılan Senarist, görme engellilere özel geliştirilen Turkcell Hayal Ortağım işbirliği ile gerçekleştirilen 'Cepten Sesli Betimleme' teknolojisi ile Türkiye'deki sinema salonlarında sinemaseverlerle buluşuyor.

    Yönetmenliğinde Hulusi Orkun Eser yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda M.Asım Tuncay Aynur, Mustafa Uzunyılmaz, Dilara Büyükbayraktar, Halis Bayraktaroğlu, Murat Parasayar ve Ebru Sarıtaş yer alıyor. Filmlerin kilit noktası olan çevre, mekan, kişi ya da objeye dair özelliklerin; diyalogsuz sahnelerin sesle aktarılabilmesini sağlayan Cepten Sesli Betimleme, görme engellilere kesintisiz film izleme imkanı tanıyor. Sesli betimleme teknolojisinden yararlanmak için, görme engelli sinemaseverlerin filmin oynadığı sinema salonuna gidip filmin herhangi bir anında akıllı telefonlarından IOS & Android tabanlı uygulama üzerinden 'Sesli Betimleme'yi başlatmaları ve kulaklıklarını takmaları yeterli oluyor. Sesli betimleme filmle senkron bir şekilde ilerleyip kullanıcının filmi tüm detaylarıyla takip etmesini sağlıyor. Turkcell ile YGA'nın geliştirdiği, Sesli Betimleme Derneği'nin desteğiyle hayata geçen ‘Cepten Sesli Betimleme’ teknolojisi, tüm operatör kullanıcılarına ücretsiz olarak sunuluyor.

    Filmde başarılı bir siyasi yazar olan Adem, gizemli kişiler tarafından takip edildiğini fark etmesiyle kendisini bir maceranın içinde bulur. Büyük bir maceraya atılan Adem’in öğreneceği gerçekler bildiklerinden çok uzaktır. Merak unsurunun bir an bile azalmadığı bu hikayede Adem'in üzerine oynanan oyunun gizemini çözmeye çalışmasını izleyeceğiz.

    Film 26 Şubat tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Haluk Levent'ten Senarist Filmine Şarkı!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top