Hesabım
    Ali Kundilli 2'den Kara Kız Türküsü Geldi!

    Ali Kundilli 2'den Kara Kız türküsünün klibi yayınlandı.

    Sosyal medyada keşfedilen ve yarattığı karakterle beğeni toplayan Cem GelinoğluAli Kundilli 2 ile sevenleriyle tekrar buluşmaya hazırlanıyor. Filmin vizyona girmeden önce Kara Kız türküsünü yayınladı. İlk film olan Ali Kundilli'de 500 bin kişiyi sinema salonlarına çeken Cem Gelinoğlu'nun dost canlısı, namuslu, delikanlı Ali Kundilli karakteri, bu kez ‘Kara Kız’ türküsüyle dillere dolanacak gibi görünüyor.

    Filmi beyazperdeye taşıyacak olan yapımcı ise "Recep İvedik" ve "Fetih 1453" gibi gişe rekortmeni filmlere imza atan Faruk Aksoy. Büyük bir aşkla evlenen Ali ve İlknur, aşklarının meyvesini büyük bir heyecanla beklemektedirler. İlknur sekiz aylık hamiledir ve bu süre içinde, Ali’den sonu gelmez acayip isteklerde bulunarak onu canından bezdirir. İlknur çocuğunu da gördüğü bir rüya üzerine İstanbul’da değil, Ali’nin babaannesinin yaşadığı Ayvalık, Küçükköy’de doğurmak ister. Yola koyulan ekip yepyeni maceralara atılır.

    Başrollerinde Cem Gelinoğlu, Zeynep Aktuğ, Ezgi Tombul, Emre Mutlu ve Sami Aksu’nun paylaştığı filmin senaryosunu Cem Gelinoğlu ve Faruk Aksoy’un tarafından kaleme alındı ve yönetmen koltuğunda Faruk Aksoy oturuyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top