Hesabım
    Kayıp Balık Dori'den Yeni Fragman Geliyor!

    Kayıp Balık Nemo spin-off filminden yepyeni fragman tarihi açıklandı.

    2003 yılında vizyona girişiyle birlikte ilk üç günde 70 milyon dolar hasılat yaparak, o zamana dek ulaşılan en iyi animasyon açılış rekorunu kıran Kayıp Balık Nemo filminde olduğu gibi yine Ellen DeGeneres tarafından seslendirilecek olan Dori'nin yeni filminden çok yakında yeni fragman geliyor!

    Bu kez Marlin'in "balık hafızalı" yoldaşı Dori'ye odaklanan spin off projesi Kayıp Balık Dori'den yeni fragman Ellen DeGeneres'in tv şovu Ellen'da, 2 Mart tarihinde sinemaseverlerin beğenisine sunulacak. Yeni filmde Nemo, Marlin ve Balıkçı Teknesi Çalışanları gibi kimi eski yüzler boy gösterecek, fakat deniz aslanı, ahtapot gibi yeni yüzlerle de tanışacağız. Senaryo ve yönetmenliğini animasyon arenasının en maharetli isimleri arasında gösterilen Andrew Stanton'ın üstlendiği yapımı seslendirenler arasında Ellen DeGeneresAlbert BrooksWillem DafoeDominic WestTy Burrell ve Idris Elba gibi ünlü isimler yer alıyor. Sevimli balık Nemo'yu seslendirme konusunda ise Hayden Rolence, sesi yaşından dolayı fazla kalınlaşmış olan Alexander Gould'un yerini alacak. Diane Keaton ve Eugene Levy de Dori'nin ebeveynlerinin sesi olacak.

    Kayboldu kaybolacak karakterimizi ilk filmin 6 ay sonrasında palyaço balıklarıyla huzurlu bir hayat yaşarken bulacağımız filmde Dori, Nemo'yla bir okul gezisinde göç eden türleri gördüğünde kendi varoluşunu sorgulayacak, yer yön konusundaki yetersizliği ve kötü hafızasına rağmen ailesini bulmak için yollara koyulacak! 

    Dori'nin kendini bulma yolculuğunu anlatan filmin 2 Eylül 2016 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top