Hesabım
    Mısır Tanrıları Süper Kahramanları Yenemedi!

    ABD box office rakamları açıklandı.

    ABD box office bu hafta vizyona giren yeni filmler de anti kahraman Deadpool'u yerinden edemedi.

    Bu hafta da box office listesinin galibi geçtiğimiz hafta olduğu gibi anti kahraman Deadpool oldu. Çenesi düşük Marvel karakterinin intikam savaşını sarkastik bir dille beyazperdeye yansıtan film vizyona girdiği 3. haftasında 31,5 milyon dolarlık gişe ile rakiplerine fark attı. Listenin 2. sırasını ise vizyondaki ilk haftasını kutlayan mitolojik yapım Mısır Tanrıları aldı. Mısır mitolojisini arkaplanına alan fantastik yapım ilk haftasında 14 milyon dolar gişe elde etti. Listenin 3. sırasında ise sevilen animasyon serisinin son halkası Kung Fu Panda 3 yer aldı. Sevimli dövüş sanatları ustası pandamızın vizyondaki 5. haftasında sinemalarda 9 milyon dolar hasılatı oldu.

    Listenin 4. sırasında ise vizyondaki 2. haftasını kutlayan Risen yer aldı. Tarihi aksiyon türü film 7 milyon dolar hasılata ulaştı. Listenin 5. sırasında ise biyografik yapım Eddie the Eagle yer aldı. Vizyondaki ilk haftasını kutlayan yapım 6,3 milyon dolar gişe yaptı. Spor biyografisini takip eden yapım ise yine listenin taze yapımlarından Kod 999 oldu. Polisiye suç filmi yıldızlı kadrosuyla ilk haftasında 6,1 milyon dolarla açılış yaptı. Listenin 7. filmi ise Bekar Yaşam Kılavuzu oldu. Hollywood'un sevilen komedi yüzlerini bir araya getiren eğlenceli bekarlık filmi 3. haftasında %37 düşüş oranıyla 5,1 milyon dolar gişe yaptı.

    Listenin 8. sırasını vizyondaki 5 milyon dolar ile korku gerilim filmi The Witch alırken, köy korkusunu ise 4,2 milyon dolar ile Olimpiyatlara damgasını vurmuş olan atlet Jesse Owens'ın hayatını temel alan Race filmi aldı. Listenin son filmi ise Leonardo Dicaprio'ya nihayet Oscar'ı getiren Diriliş oldu. Ödüllü Western türü film haftasonunda 3,8 milyon dolar elde etti. 

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top