Hesabım
    Şahan, Tanrıları Geride Bıraktı!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    boxofficeturkiye.com'daki verilere göre 26-28 Şubat haftasonunun yerli box office listesi yerli komedinin egemenliğini tekrar kutladı!

    Bu haftanın galibi de vizyondaki 2. haftasını kutlayan yerli komedi Osman Pazarlama oldu. Şahan Gökbakar imzalı film haftasonunda 368.613 kişi ile rakiplerine büyük bir fark attı. Listede yerli komediyi takip eden yapım ise Mısır mitolojisinden doğan Mısır Tanrıları oldu. Fantastik yapım ilk haftasında 121.149 seyirciye ulaştı. Listenin 3. sırasındaki yapım ise Deadpool oldu. Çenesi düşük anti kahraman geçtiğimiz haftaya göre bir sıra gerilese de 110.613 seyirciye ulaşmayı başardı.

    Listenin 4. sırasındaki yerli yapım ise Yüksel Aksu imzalı Ege güzellemesi İftarlık Gazoz oldu. Yerli komedinin baş tacı Cem Yılmaz'ı başrolüne yerleştiren yapım 5. haftasında 38.654 seyirciyle buluştu. Listenin 5. sırasını ise geçtiğimiz haftanın liste başı yapımı Dedemin Fişi aldı. BKM oyuncularının el emeği göz nuru komedisi 6. haftasonunda 37.876 seyirciye ulaştı. Listenin 6. filmi ise vizyondaki 2. haftasını kutlayan animasyon Ayı Kardeşler: Kurtarma Operasyonu oldu. Animasyon yapım haftasonunda 22.962 seyirciyle buluştu. Listenin 7. sırasını ise yine vizyonun yerli yapımlarından Dünyanın En Güzel Kokusu aldı. Vizyondaki 3. haftasını kutlayan dolduran yapım 16.691 seyirciye ulaştı. 

    Listenin 8. sırasını ise Oscar törenine damgasını vuran Diriliş aldı. Leonardo DiCaprio'ya nihayet Oscar kazandıran "hayatta kalma" filmi vizyondaki 6. haftasında 14.124 kişilik gişeye ulaştı. Listenin 9. sırasını 13.896 seyirci ile yerli korku Çağrılan alırken, vizyondaki ilk haftasını kutlayan dram-gerilim Hesaplaşma ise 8.123 ile son sırayı aldı.

    Bu haftaki box office gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top