Hesabım
    Tschick'in İlk Fragmanı Çıktı!

    Fatih Akın yeni filmi Tschick'in ilk fragmanı yayınlandı!

    "Aşka Ruhunu Kat / Soulkitchen", "Duvara Karşı / Gegen die Wand" ve "Yaşamın Kıyısında / Auf der anderen Seite" ve son olarak 2014 yılında suikasta kurban giden gazeteci Hrant Dink’in yazılarından yola çıkan filmi The Cut ile izleyici karşısına çıkan ödüllü yönetmen Fatih Akın yeni bir yapımla dönüyor. Bu kez Almanyalı ünlü yazar Wolfgang Herrndorf’un 30 ülkede basılan ve 2 milyondan fazla kopya satan aynı adlı best seller romanı ‘Tschick’i sinemaya uyarladı.

    Filmin konusu kısaca; Berlin'de kopuk fakat zengin bir ailede büyüyen Maik'in yaz tatilinde annesi rehabilitasyon merkezine yatırılır ve babası genç asistanını bir anda ortaya çıkan bir iş gezisine götürmesi gerektiği bahanesiyle ortadan kaybolur. Evde tek başına kalan Maik zamanını havuza girip dinlenerek geçirirken okul arkadaşlarından biri olan genç Rus göçmeni Tschick bir anda kapısında çalıntı bir arabayla beliriverir. Birlikte yola koyulan çocuklar plansız programsız bir şekilde maceraya atılırlar.

    Alman Marco Mehlitz'in yapımcılığını yaptığı filmin yönetmenliği için ilk olarak David Wnendt düşünüldü. Ancak Mehlitz'in kararıyla projeyi Akın devraldı. Filmin başrollerinde  Anand BatbilegTristan GöbelNicole Mercedes Müller yer alıyor. 

    Film 15 Eylül'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Fatih Akın Yeni Filmi The Cut'ın Fragmanıyla Karşımızda!
    • Fatih Akın İmzalı The Cut Filminin Afişi Gün Yüzüne Çıktı!
    • The Cut Filminden 3 Yeni Klip Yayınlandı
    • Fatih Akın'ın Filmi The Cut, Filmekimi Programından Çıkartıldı
    • 10 Filmde Fatih Akın ve Filmografisi!
    • Fatih Akın "Tschick"i Beyazperdeye Aktaracak!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top