Hesabım
    Fifty Shades Darker'dan İlk Set Kareleri!

    Fenomen serinin 2. devam halkası için prodüksiyon devam ediyor.

    E.L. James’in dünya çapındaki çok satanlar kitabından uyarlanan Grinin Elli Tonu'nun devam halkası Fifty Shades Darker'ın setinden ilk kareler geldi.

    Jamie Dornan'ı bir kez daha Christian Grey, Dakota Johnson'ı da Anastasia Steele rolünde göreceğimiz erotik-romantik seride ikinci devam halkasının çekimleri tam gaz sürüyor. Yakın zamanda Karanlık Gölgeler'de Johnny Depp'in kalbini çalan 28 yaşındaki Avustralyalı oyuncu Bella Heathcote'u da kadrosuna katan filmde Kim Basinger da yer alıyor.

    Bella Heathcote'un Grey'in mimarını canlandıracağı yapımda Kim Basinger da Grey'i ilk kez BDSM ile tanıştıran Elena'yı canlandıracak. Anastasia'nın Grey'i arkasında bırakıp kendine yeni bir hayat kurmaya çalıştığını göreceğimiz filmde ne yazık ki genç kadın karizmatik Grey tarafından rahat bırakılmayacak. Anastasia'nın flörtöz yapımcı Jack Hyde'ın (Eric Johnson) yanında çalışmaya başlaması da Grey'in hazmedeceği bir şey olmayacak.

    Universal yapım şirketi, henüz iki uzun metraj filmi olan kadın yönetmen Sam Taylor Johnson ile yollarını ayırıyor ve ikinci filmin yönetmen koltuğunu ve senaryosunu James Foley’in ellerine teslim ediyor. Filmin 10 Şubat 2017’de vizyonda olması bekleniyor. Serinin son filmi ise Amerika'da 9 Şubat 2018'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top