Hesabım
    Hayvanlar Box Office'i Fethetti!

    ABD box office rakamları açıklandı.

    ABD box office bu hafta vizyona giren yeni filmler vizyonun uzun zamanlı galibi anti kahraman Deadpool'u yerinden etti.

    Bu hafta da box office listesinin galibi vizyondaki ilk haftasını kutlayan Zootropolis: Hayvanlar Şehri oldu. Fabl türündeki, hayvanları başrolüne taşıyan film ilk haftasında 73,7 milyon dolar hsılat yaparak listeye bomba gibi girdi. Listenin 2. yapımı ise yine vizyonun taze yapımlarından Kod Adı: Londra oldu. Gerald Butler'lı aksyon filmi 21,7 milyon dolar gişe elde etti. Listenin 3. filmi ise anti kahraman Deadpool oldu. Çenesi düşük Marvel karakterinin intikam savaşını sarkastik bir dille beyazperdeye yansıtan film vizyona girdiği 4. haftasında galibiyetini kaybederek 16,4 milyon dolarlık gişe yaptı. 

    Listenin 4. sırasında Tina Fey'li Whiskey Tango Foxtrot yer aldı. Bir savaş muhabirinin yaşadıklarını eğlenceli bir dille anlatan film ilk haftasında 7,6 milyon dolar elde etti. Listenin 5. sırasını ise vizyondaki 2. haftasını kutlayan mitolojik yapım Mısır Tanrıları aldı. Mısır mitolojisini arkaplanına alan fantastik yapım 5 milyon dolar gişe elde etti. Listenin 6. sırasında ise vizyondaki 3. haftasını kutlayan Risen yer aldı. Tarihi aksiyon türü film 3,8 milyon dolar hasılata ulaştı. Listenin 7. sırasında ise sevilen animasyon serisinin son halkası Kung Fu Panda 3 yer aldı. Sevimli dövüş sanatları ustası pandamızın vizyondaki 6. haftasında sinemalarda 3,5 milyon dolar hasılatı oldu.

    Listenin 8. filmi 3,3 milyon dolar ile Leonardo Dicaprio'ya nihayet Oscar'ı getiren Diriliş olurken, ödüllü western türü filmi ise biyografik yapım Eddie the Eagle takip etti. Vizyondaki 2. haftasını kutlayan yapım 3,1 milyon dolar gişe yaptı. Listenin son sırasını ise 2,5 milyon dolar ile korku gerilim filmi The Witch aldı.

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top