Hesabım
    Bu Hafta da Osman Pazarlama'nın Liderliği Sarsılmadı!

    Yerli box office verileri açıklandı.

    boxofficeturkiye.com'daki verilere göre 4-6 Mart haftasonunun yerli box office listesi yerli komedinin egemenliğini tekrar kutladı!

    Bu haftanın galibi de geçtiğimiz hafta olduğu gibi vizyondaki 3. haftasını kutlayan yerli komedi Osman Pazarlama oldu. Şahan Gökbakar imzalı film haftasonunda 165.928 kişi ile liderliği kaptı. Listede yerli komediyi takip eden yapım ise vizyondaki ilk haftasını kutlayan Ali Kundilli 2 oldu. Yerli devam halkası haftasonunda 122.126 kişilik gişe yaptı. Listenin 3. sırasında ise yine yerli komedi bir taze yapım vardı. Yıldızlı kadrosuyla Kaçma Birader haftasonunda 100.109 kişiyi salonlara çekmeyi başardı.

    Listenin 4. yapımı Mısır mitolojisinden doğan Mısır Tanrıları oldu. Fantastik yapım 2. haftasında 76.628 seyirciye ulaştı. Listenin 5. sırasındaki yapım ise Deadpool oldu. Çenesi düşük anti kahraman geçtiğimiz haftaya göre 2 sıra gerilese de 56.074 seyirciye ulaşmayı başardı. Listenin 6. sırasında ise Gerald Butler'lı Kod Adı: Londra geldi. İngiltere'yi arka planına alan devam halkası ilk haftasında 45.800 kişiye ulaştı. Listenin 7. sırasında ise yine vizyondaki ilk haftasını kutlayan yapımlardan 5. Dalga yer aldı. Cloe Moretz'li bilimkurgu yapımı 36.004 seyirci tarafından izlendi.

    Listenin 8. sırasındaki yerli yapım ise Yüksel Aksu imzalı Ege güzellemesi İftarlık Gazoz oldu. Yerli komedinin baş tacı Cem Yılmaz'ı başrolüne yerleştiren yapım 6. haftasında 22.762 seyirciyle buluştu. Listenin 9. filmi ise vizyondaki 3. haftasını kutlayan animasyon Ayı Kardeşler: Kurtarma Operasyonu oldu. Animasyon yapım haftasonunda 18.559 seyirciyle buluştu. Listenin son sırasını ise Dedemin Fişi aldı. BKM oyuncularının el emeği göz nuru komedisi 7. haftasonunda 18.527 seyirciye ulaştı. 

    Bu haftaki box office gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top