Hesabım
    Box Office Listesinde Yeni Film İstilası!

    ABD box office rakamları açıklandı.

    ABD box office bu hafta vizyona giren yeni filmler vizyonun geçtiğimiz hafta liderliğini ele geçiren fantastik hayvanların hikayesi Zootropolis: Hayvanlar Şehri'ni yerinden edemedi.

    Bu hafta da box office listesinin galibi vizyondaki 2. haftasını kutlayan Zootropolis: Hayvanlar Şehri oldu. Fabl türündeki, hayvanları başrolüne taşıyan film 2. haftasında 50 milyon dolar hasılat yaparak listedeki yerini korudu. Listenin 2. yapımı ise yine vizyonun taze yapımlarından 10 Cloverfield Lane oldu. Yapımcılığını J.J. Abrams'ın yapım şirketinin üstlendiği gerilim filmi ilk haftasında 25,2 milyon dolar gişe elde etti. Listenin 3. filmi ise anti kahraman Deadpool oldu. Çenesi düşük Marvel karakterinin intikam savaşını sarkastik bir dille beyazperdeye yansıtan film vizyona girdiği 5. haftasında 3. sıradaki yerini koruyarak 10,8 milyon dolarlık gişe yaptı. 

     Listenin 4. sırasındaki yapım Kod Adı: Londra oldu. Gerard Butler'lı aksyon filmi 10,6 milyon dolar gişe elde etti. Listenin 5. sırasında Tina Fey'li Whiskey Tango Foxtrot yer aldı. Bir savaş muhabirinin yaşadıklarını eğlenceli bir dille anlatan film 2. haftasında 4,6 milyon dolar elde etti. Listenin ortasına gelmemizle beraber taze yapımların egemenliği de başladı. Listenin 6. sırasında vizyondaki ilk haftasını kutlayan The Perfect Match filmi 4,1 milyon dolarla yer alırken, onu takip eden taze yapım ise The Young Messiah oldu. 3,4 milyon dolar elde eden tarihi yapımı ise 3,1 milyon dolar ile The Brothers Grimsby takip etti. Listenin 9. sırasını ise vizyondaki 3. haftasını kutlayan mitolojik yapım Mısır Tanrıları aldı. Mısır mitolojisini arkaplanına alan fantastik yapım 4 sıra gerileyerek 2,5 milyon dolar gişe elde etti. Listenin son sırasında ise vizyondaki 4. haftasını kutlayan Risen yer aldı. Tarihi aksiyon türü filmyine 4 basamaklık bir gerilemeyle 2,2 milyon dolar hasılata ulaştı. 

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top