Hesabım
    Emicem Hospital'a Karadenizli Amatör Oyuncular Damgasını Vurdu!

    "Emicem Hospital" vizyona girmek için gün sayıyor.

    Karadenizli amatör oyuncular Selahattin Çakır ve Adem Eraydın'ın başrolleri paylaştığı, acil uzmanı Dr. İsmet Eraydın imzalı Emicem Hospital kahkaha tufanı yaratmaya geliyor.

    Filmde amatör oyunculara Wilma EllesMerve AkaydınSinan Bengier ve Ali Erkazan gibi tanınmış isimler de eşlik ediyor. Çekimleri Trabzon'da gerçek bir hastanede gerçekleştirilen film Türkiye'nin ilk hastane komedisi olarak da dikkat çekiyor. Halihazırda doktorluk mesleğini sürdüren İsmet Eraydın "Tepenin Uşakları" filminden sonra ikinci uzun metraj filmi olan "Emicem Hospital"da 20 yıllık mesleki hayatında yaşadığı trajikomik olayları beyaz perdeye taşıdıklarını dile getiriyor.

    Film Emicem Hastanesi'nin uluslararası bir seviyeye çıkması için Almanya’dan gelen yönetici Ingrid Hanım ve hastane personeli arasındaki komik olayları anlatıyor. Alman disiplini ile Karadeniz inadı arasında uyuşmazlık olunca neler neler olacak...

    Hastanede geçen entrikalar, direnişler ve sevdaları komik bir dille seyirciye aktaran Emicem Hospital sezonun sürpriz filmlerinden olmaya aday bir aile komedisi! 21 Mart'ta İstanbul galasını gerçekleştirecek film 25 Mart Cuma sinemaseverlerle buluşacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top