Hesabım
    James Dashner'dan ve Wes Ball'dan O'Brien'a Geçmiş Olsun Mesajı!

    Labirent serisinin yaratıcıları hem Dylan O'Brien'a geçmiş olsun diledi, hem de son gelişmeleri paylaştı.

    Labirent serisinin Thomas'ı Dylan O'Brien geçtiğimiz günlerde 3. devam halkası Maze Runner 3: Death Cure'un setinde araba çarpması sonucu kaza geçirmişti. Kazanın ardından hayranları mesajlar yağdırırken, filmin yönetmeni James Dashner'dan son duruma ilişkin açıklama geldi.

    Yükselen genç yıldızın durumunun iyi olduğunu belirten yönetmen kısa sürede iyileşeceğini söyledi. Twitter üzerinden açıklama yapan yönetmen O'Brien'a desteklerini gönderdi. 

    Yazıyı okumakta güçlük çekenler için; yönetmen son günlerin kendisi için büyük bir duygu yoğunluğunda geçtiğini, öfke, endişe ve suçluluk duyduğunu, ancak O'Brien için derin bir sevgi ve saygı beslediğini yazdı. Bu olayın genç yıldızın ailesi ve arkadaşlarının yanı sıra ekibi de üzdüğünü belirten yönetmen, "Bir arkadaşınızın yaralandığını görmek korkutucu olsa da, Dylan tamamen iyileşecek. Birkaç haftalık dinlenme ve iyileşme sürecinin ardından ayağa kalkıp birlikte başladığımız macerayı tamamlayacağız" dedi.

    Dylan'ın kazasının seti durduğunu ancak iptal etmediğini belirten serinin yazarı James Dashner ise, şu an için önemli olan tek şeyin O'Brien'ın iyileşmesi olduğunu belirtti. 

    Teen Wolf serisiyle adını duyuran, Labirent serisiyle de Hollywood'un yükselen yıldızları arasına adını yazdıran Dylan O'Brien aynı zamanda Tom Holland rolü almadan önce Marvel'ın yeni Spider-Man filminin başrolü içinde düşünülen isimlerden biriydi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top