Hesabım
    Aman Tanrım!

    Her Hollywoodluya Tanrı'dan mesaj var

    Aman Tanrım'ın kaldırdığı toz havadayken devam filmi için kolların sıvandığını duyurmuştuk. SciFiWire'la konuşan taze Altın Küre'li komedyen Steve Carell, Bruce Almighty'nin (Aman Tanrım) devam filmi Evan Almighty'de başrolü kaptığını fısıldadı.

    Aman Tanrım'ın devam filmi ile ilgili gelişmeleri aktarırken, Jim Carrey'nin bu filmde yer almasının pek olası olmadığından bahsetmiştik. Devam filmlerine pek sıcak bakmayan aktöre senaristlerin yanıtı da gecikmemişti.

    The Passion of Ark (Nuh'un Gemisi Tutkusu) adlı halihazırda yazılmış bulunan senaryolarını Aman Tanrım 2 için uyarlayan Bobby Florsheim ve Josh Stolberg'e göre bu filmde herhangi bir komedyen oynayabilirdi. Kısaca Carrey'nin varlığı zorunlu değildi.

    Tekrar Tom Shadyac'ın yönetmen koltuğuna oturacağı ikinci filmde Evan Almighty'i Tanrı konumunda değil, onun emrini yerine getirmekle görevli bir kul olarak izleyeceğiz. Evan'ın imkansız görevi ise tıpkı Nuh peygamber gibi bir gemi inşa etmek.

    Senaryoyu okuduğunu ve oldukça komik bulduğunu söyleyen Carell ''Tom Shadyac'ın Aman Tanrım'ı bir seriye dönüştürmeyi arzuladığını biliyorum'' diyor. Carell'a göre Shadyac'ın amacı her bölümde bir başka komedyeni filmin başrolünde görmek. Kendisinden sonra ise Almighty soyadını Ben Stiller ve Will Ferrell taşıyabilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top