Hesabım
    Batman v Superman Box Office'i Yıktı!

    ABD box office rakamları açıklandı.

    ABD box office bu hafta vizyona giren yeni filmler vizyonun geçtiğimiz hafta liderliğini ele geçiren fantastik hayvanların hikayesi Zootropolis: Hayvanlar Şehri bu hafta Süperman ve Batman'in girişiyle tepetaklak oldu.

    Bu hafta box office listesinin galibi iki fantastik kahramanı bir araya getiren Batman v Superman: Adaletin Şafağı oldu. Listedeki ilk haftasında açılış rekorları kıran film 170,1 milyon dolar gişe ile listedeki filmlere fark attı. Film, tüm zamanların en yüksek Süper Kahraman Filmi açılış rekorunu kırdı ve tüm zamanların en yüksek dördüncü açılış hasılatını elde etti. Vizyonun geçtiğimiz haftalardaki galibi Zootropolis: Hayvanlar Şehri farkı da 3. haftasında 23,1 milyon dolar hasılat yaparak listede 1 sıra geriye düştü. Listenin 3. yapımı ise vizyonun taze yapımlarından My Big Fat Greek Wedding 2 oldu. Eğlenceli devam halkası haftasonunda listeye bomba gibi bir giriş yaparak 18,1 milyon dolar hasılat elde etti.

    Listenin 4. sırasını kapan film ise Miracles from Heaven oldu. Vizyondaki 2. haftasını kutlayan yapm haftasonunda 9,5 milyon dolar elde etti. Listenin 5. yapımı ise geçtiğimiz haftaya göre 3 gerileyen Uyumsuz Serisi Yandaş Bölüm 1 oldu. Tris ve Four özgürlük mücadelesinin 3. devam halkası 2. haftasında 9,5 milyon dolar gişe elde etti. Listenin 2 sıra grileyerek 6. sıraya yerleşen yapımı ise 10 Cloverfield Lane oldu. Yapımcılığını J.J. Abrams'ın yapım şirketinin üstlendiği gerilim filmi 3. haftasında 6 milyon dolar gişe elde etti. Listenin 7. filmi ise anti kahraman Deadpool oldu. Çenesi düşük Marvel karakterinin intikam savaşını sarkastik bir dille beyazperdeye yansıtan film vizyona girdiği 7. haftasında 5 milyon dolarlık gişe yaptı. 

    Listenin 8. sırasındaki yapım Kod Adı: Londra oldu. Gerard Butler'lı aksyon filmi 2,9 milyon dolar gişe elde etti. 3. haftasında ilk 10'a girmeyi başaran Hello, My Name is Doris 1,7 milyon dolar 

    gişe elde ederken, onu 1 milyon dolar ile son sıradaki Ölüm Emri takip etti.

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top