Hesabım
    Batman v Superman Beklendiği Gibi Yerli Box Office'in Galibi Oldu!

    Ülkemizdeki hafta sonu gişe rakamları açıklandı.

    Boxofficeturkiye.com'daki verilere göre 25-27 Mart haftasonunun yerli box office listesinde süper kahramanların yükselişi başladı.

    513.873 seyirci ile listeye bomba gibi giren Batman v Superman: Adaletin Şafağı tüm dünyada yaklaşık 424.1 milyon dolar hasılat ederek, tüm zamanların en yüksek Süper Kahraman Filmi açılış rekorunu kırdı ve tüm zamanların en yüksek dördüncü açılış hasılatını elde etti. 66 ülkede 25 Mart’ta, 40.000’den fazla sinema salonunda vizyona giren film, tüm zamanların en yüksek Mart ayı açılış rakamı, 2016 yılının en yüksek açılışı, en yüksek Paskalya hafta sonu açılışı ve tüm zamanların en yüksek açılışını elde eden DC Comics filmi oldu.

    Batman ve Superman'in ardından ise listenin 2. sırasında geçtiğimiz haftanın galibi olan yerli komedi Kolpaçino 3. Devre geldi. Sevilen serinin 3. devam halkası bu haftasonu liderliğe veda ederek 124.957 seyirciye ulaştı. Listenin 3.sü ise animasyon yapım Kung Fu Panda 3 oldu. Kung fu ustası Panda Po'nun yeni macerası haftasonunda 71.008 kişiye ulaştı.

    Listenin 4. sırasında ise dramatik aile filmi Annemin Yarası yer aldı. Muhteşem Yüzyıl dizisinin önemli bir kısmını kadrosunda toplayan taze yapım 3. haftasında 54.308 seyirciye ulaştı. Listeyi yarılayan film vizyonun taze yapımlarından Azazil 2: Büyü oldu. Yerli korku serisinin 2. devam halkası vizyonda geçirdiği ilk haftasonunda 32.115 kişiyle buluştu. Listenin 6. sırasında ise yerli komedi Osman Pazarlama yer buldu; Şahan Gökbakar imzalı film haftasonunda 24.463 kişi tarafından izlendi. Listede yerli komediyi takip eden yapım ise vizyondaki 3. haftasını kutlayan Uyumsuz Serisi: Yandaş Bölüm 1 oldu. Tris ve Four'u yeniden başrolüne oturtan distopik yapım 21.275 seyirci topladı.

    Listede 8. sırada ise geçtiğimiz haftaya göre 2 sıra gerileyerek 16.936 seyirci çeken yerli komedi Kaçma Birader yer alırken, 9 sırada 10.090 seyirci ile Şeytan Tüyü yer aldı. Listenin son filmi ise 5.853 seyirci ile Leblebi Tozu oldu.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top