Hesabım
    ABD Box Offce'in Zirvesi Değişmedi!

    ABD box office rakamları açıklandı.

    ABD box office bu hafta vizyona giren yeni filmler vizyonun geçtiğimiz hafta liderliğini ele geçiren fantastik yapım Batman v Superman: Adaletin Şafağı liderliği bu hafta da elden bırakmadı.

    Bu hafta da box office listesinin galibi iki fantastik kahramanı bir araya getiren Batman v Superman: Adaletin Şafağı oldu. Listedeki ilk haftasında açılış rekorları kıran film 52,3 milyon dolar gişe ile listedeki filmlere fark attı. Film, tüm zamanların en yüksek Süper Kahraman Filmi açılış rekorunu kırmış oldu. Vizyonun geçtiğimiz liderliğini kaybeden yapımı Zootropolis: Hayvanlar Şehri 4. haftasında 20 milyon dolar hasılat yaparak geçtiğimiz haftaki yerini korudu. Listenin 3. yapımı ise vizyonun taze yapımlarından My Big Fat Greek Wedding 2 oldu. Eğlenceli devam halkası 2. haftasında 11,1 milyon dolar hasılat elde etti.

    Listenin 4. sırasını kapan film ise God's Not Dead 2 oldu. Vizyondaki ilk haftasını kutlayan yapım 8,1 milyon dolar gişe elde etti. Listenin 5. sırasında ise geçtiğimiz haftaya göre 1 sıra gerileyen Miracles from Heaven yer aldı. Vizyondaki 3. haftasını kutlayan yapım haftasonunda 7,5 milyon dolar elde etti. Listenin Listenin 6. sırasında ise geçtiğimiz haftaya göre 1 gerileyen Uyumsuz Serisi Yandaş Bölüm 1 yer buldu. Tris ve Four özgürlük mücadelesinin 3. devam halkası 3. haftasında 5,7 milyon dolar gişe elde etti. Listenin 1 sıra grileyerek 7. sıraya yerleşen yapımı ise 10 Cloverfield Lane oldu. Yapımcılığını J.J. Abrams'ın yapım şirketinin üstlendiği gerilim filmi 4. haftasında 4,7 milyon dolar gişe elde etti. 

    Listenin 8. sırasındaki yapım vizyonun yeni ziyaretçisi Meet the Blacks oldu. Vizyondaki ilk haftasını kutlayan film 4 milyon dolar elde ederken, onu 4 milyon dolar ile son sıradaki Ölüm Emri takip etti. Listenin son filmi ise 3,5 milyon dolarlık gişesiyle anti kahraman Deadpool oldu. 

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top