Hesabım
    Yeni DVD'ler Raflarda...

    As Sanat etiketiyle 7 yeni DVD raflarda yerini aldı!

    Evde sinema keyfini size yaşatacak 7 yeni DVD As Sanat etiketiyle raflarda yerini alıyor.

    Burak ÖzçivitMurat Boz ve Aslı Enver'in başrollerini paylaştığı Kardeşim Benim  araları yıllardır düzelmeyen iki müzisyen kardeşin babalarının cenazesinde bir araya geldikten sonra geride kalan vasiyet ile gelişen olayları konu alıyor. 

    Klasik Frankenstein hikayesini bu kez günümüz dünyasında bir canavar olan Adam’ın gözünden izleyeceksiniz. Yaratıldığı günden itibaren onu saran dünyada şiddet ve saldırıdan başka bir şey görmeyen ve ölüme terkedilen bir yaratığın, gerçeklerle yüzleşmesine tanık olacaksınız.

    Thom işsiz ve beş parasız kaldıktan sonra kısa süreli çözüm olarak yasadışı yollardan taksi şoförlüğü yapmaya başlar. Claire babasının hastaneye kaldırıldığı haberini aldıktan sonra Thom'un taksisine atlayarak hastaneye yetişmeye çalışması ile olaylar gelişir. Claire, sadece sürmesini söyler ve uyuyakalır. Uyandığında bambaşka bir rotada gittiklerini fark eden kadın çılgına döner ve aralarında bir tartışma başlar. Aşkın Yolu iki yetişkinin birbirini tanımaya ve anlamaya çalıştıkları sürprizlerle dolu bir yol hikayesini konu alıyor. 

    Eski çocukluk arkadaşı olan Josh ve Molly, Los Angeles'tan Chicago'ya bir aile düğünü için dönerler. Fakat Josh'un babasının sağlığı da pek iyi değildir ve onu üzmemek için sahte nişanlı numarası yaparlar. Fakat aile ve arkadaş çevresi bu habere o kadar sevinir ki, ikisi adına evlilik ve düğün planı yapmaya başlarlar ve işler çığrından çıkar! Şimdi ikisi de bir karar vermek zorundadır: bu işe bir son verip Los Angeles'a eski hayatlarına geri mi döneceklerdir yoksa birbirlerine hissetmeye başladıkları gerçek duygularının akışına bırakıp Chicago'da yeni bir hayat mı kuracaklardır? Romantik komedi türündeki Gönlümü Çaldın filminin başrollerini Shane McRae ve Aubrey Dollar paylaşıyor. 

    Rus tarihinin yarım asırlık geçmişinin yanı sıra dünyanın en ünlü aşk hikayelerinden biri olan Doktor Jivago, Boris Pasternak’ın romanından uyarlanarak beyazperdede can buluyor. 1917 ihtilalinin gölgesinde bir devrimci, bir imparator ve bir doktorun hayatları kesişir. Doktor Zhivago, Lara’yı tanıdığı sıralarda başka biri ile evlenmek üzeredir. Onların aşkı devrime, doktorun kariyerine ve aile hayatına rağmen devam eder.

    Ünlü yönetmen A. 1900'lü yılların ortalarında Balkanlar'daki gündelik hayatı ilk kez filme almıştır. Şimdi ise Miltiades ve Yannakis Manakia kardeşlerin izini sürmektedir. Bu takip onu Sarajevo'ya kadar sürükleyecektir. Yaklaşık doksan yıl önce çektiği filmlerin hala varolup olmadıklarını sorgularken bu yolculuk onu kendi kişiliğinin en dipsiz noktalarına kadar götürecektir. Theo Angelopoulos'un en özel filmlerinden biri olan Ulis’in Bakışı'nda başrolü Harvey Keitel canlandırıyor.

    Yunan yönetmen Theo Angelopoulos’a Arıcı isimli filminde İtalyan aktör Marcello Mastroianni eşlik ediyor. Babadan kalma mesleği devam ettiren arı yetiştiricisi Spyros, arıları ile birlikte baharı yakalamak için Yunanistan’ı kuzeyden güneye kat eder. Orta yaşın sonlarında, inancını yitirmiş ve hayattan bir beklentisi kalmayan Spyros, gözü gibi baktığı arılarının taze çiçeklerden faydalanması için yaptığı bu yolculukta ruhunun da derinliklerine seyahat eder ve bu seyahatte kendisine eşlik eden genç ve çekici bir otostopçu ile başka duygulara yelken açar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top