Hesabım
    Bir Film'in Haftalık DVD'leri Geldi!

    Bir Film 7 farklı film ile evinizi şenlendirecek!

    Bir Film bu hafta 7 farklı filmle ev sineması keyfinize keyif katmaya geliyor!

    Genç FBI ajanı Johnny Utah, başında karizmatik lider Bodhı’nin bulunduğu, elit atletlerden oluşan heyecan düşkünü ve kurnaz bir takımın içine sızmayı başarır. Çok gizli bu görevinde Utah’ın amacı takımın inanılamayacak bazı suçlar işlemiş olduğunu ortaya koymaktır. Yönetmenliğini Ericson Core'ün üstlendiği Point Break filmi ile aksiyona doyacaksınız!

    Oscar ödüllü Diane Keaton, Alan Arkin, Marissa Tomei, Altın Küre ödüllü John Goodman, Ed Helms, Amanda Seyfried ve Olivia Wilde ile bu kalpleri ısıtacak komedide bir araya geliyor. Cooper ailesinin dört nesli bir aile toplantısı için bir araya gelince, beklenmedik misafirler ve olayların art arda gelmesi ile gece alt üst olacak, ancak bütün bunlar Cooper’ların aile bağlarını ve sevginin büyüsünü tekrar keşfetmesini sağlayacaktır. Jessie Nelson imzalı komedi yapımı Love the Coopers ile kahkahalarınızı tutamayacaksınız!

    Orijinal hikayeye bağlı kalan yeni Frankenstein, ölüm saplantısı olan genç bir doktorun araştırmaları sonucu ölüye hayat vermesi işleniyor. Hayat verdiği bu insanlıktan uzak “yaratık”, suçluların cesetlerinden alınma parçalardan oluşan bir vücuda ve zeki bir bilim adamının beynine sahiptir. Bu yaratık toplum tarafından hiçbir zaman insan olarak kabul edilmeyeceğini anlayınca, intikam için yaratıcısı Dr. Frankenstein ve ailesinin peşine düşüyor!

    Charles M. Schulz’un hayalgücü ve Buz Devri'nin yaratıcılarından ortaya çıkan Snoppy ve Charlie Brown Peanuts Filmi'nde, daha önce hiç görmediğiniz bir şekilde Charlie Brown, Snoopy, Lucy, Linus ve diğer Peanuts karakterlerini sinemaseverlerle bir araya getiriyor!

    Karısı tarafından terk edilen David, kendisi gibi bekar insanların eş bulmak üzere yerleştiği bir otelde kalmaya başlar. Ruh eşini bulması için 45 günü vardır ve eğer bunu başaramazsa seçeceği bir hayvana dönüştürülecektir. The Lobster ile romantizmi tekrar sorgulayacaksınız!

    Usta yönetmen Stephen Frears imzalı Son Efsane, kazandığı şampiyonluklarla dünyaca ünlü bir efsaneye dönüşen ve yıllar sonra doping kullandığını itiraf eden Lance Armstrong'un skandallarla dolu gerçek öyküsünü, bir gazeteciyi hikayenin merkezine alarak anlatıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top