Hesabım
    "Kamera Elinde Geleceğin Cebinde" Kısa Film Yarışması'nda Geri Sayım Başladı!

    “Kamera Elinde Geleceğin Cebinde” Kısa Film Yarışması, bugünü yaşarken geleceğini de hesaplamayı bilen katılımcıları bekliyor!

    1 Şubat’ta başvuruları başlayan “Kamera Elinde Geleceğin Cebinde” Kısa Film Yarışması için geri sayım başladı. Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) tarafından düzenlenen “Kamera Elinde Geleceğin Cebinde” Kısa Film Yarışması bu yıl üçüncü kez kısa film severlerle buluşacak.

    29 Nisan 2016 tarihine kadar başvuruların kabul edileceği yarışmada, 15.000 TL’ye varan ödüller dağıtılacak. “Kamera Elinde Geleceğin Cebinde” Kısa Film Yarışması, “Bugünü Yaşa, Yarını Hesapla” mottosuyla birikimin ve yatırımın önemini vurgulayan filmleri arıyor. Yarışmaya katılacak yarışmacılar, bugünü yaşamanın ancak yarını bugünden hesaplamanın; birikim yapmanın ve birikimi yatırıma dönüştürmenin, tasarrufla geleceği güvence altına almanın önemini özgün bir bakış açısıyla işledikleri maksimum 3 dakikalık filmlerini 1 Şubat – 29 Nisan 2016 tarihleri arasında yarışmaya gönderebilecekler. 

    Seçilecek 3 filmin yönetmenleri, sırasıyla 15.000 TL10.000 TL ve 7.500 TL’lik para ödülünün sahibi olurken, yarışma sonunda ilk 10’a giren film sahipleri ise TSPB tarafından düzenlenen bir günlük eğitimlerden birine ücretsiz katılma imkanı kazanacak. 

    Jüri üyeleri ve yarışma hakkında ayrıntılı bilgi almak ve başvuru formunu doldurarak yarışmaya katılmak isteyenler www.kameraelindegelecegincebinde.com adresini ziyaret edebilirler.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • “Kamera Elinde Geleceğin Cebinde” Kısa Film Yarışması Başlıyor!
    • “Kamera Elinde Geleceğin Cebinde” Kısa Film Yarışması Devam Ediyor!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top