Hesabım
    35. İstanbul Film Festivali'nde Köprüde Buluşmalar Ödülleri Sahiplerini Buldu!

    11. kez gerçekleşen Köprüde Buluşmalar ödülleri sahiplerini buldu!

    star.com

    35. İstanbul Film Festivali kapsamında Anadolu Efes’in destekleriyle düzenlenen Köprüde Buluşmalar bu yıl 11. kez sinemaseverlerle buluştu.

    8 - 14 Nisan tarihleri arasında Türkiye’den 8 uzun metraj ve 2 belgesel film projesi ile post-prodüksiyonuna devam eden 4 uzun metraj ve 1 belgesel filmin sunumlarının yapıldığı atölyelerin gerçekleştirildiği Köprüde Buluşmalar’da Türkiye’den ve komşu ülkelerden sinemacılar ile buluşmak amacıyla gelen yaklaşık 80 uluslararası sinema profesyoneli, atölyelere seçilen proje ve filmlerin yönetmen ve yapımcıları 300’ün üzerinde toplantı yaptı.

    Film Geliştirme Atölyesi ve Yapım Aşaması Atölyesi’nde yapılan sunumların ardından uluslararası jüri ödül alacak projeleri belirledi. Ödül ve fon desteği alan proje ve filmler 13 Nisan Çarşamba akşamı Cezayir Restoran’da yapılan bir resepsiyonla duyuruldu. Köprüde Buluşmalar’ın Yapım Aşaması Atölyesi’nde jüri tarafından seçilen Kaygı filmi, Anadolu Efes tarafından filmlerin tanıtımı için üç yıldır verilen 30.000 TL değerindeki ödülün sahibi oldu. Kazanan filmin yönetmeni Ceylan Özçelik’e ödülünü Anadolu Efes Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Simge Balaban takdim etti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top