Hesabım
    Aile Draması "Yemekteydik ve Karar Verdim" Yarın Vizyonda...

    Görkem Yeltan ilk yönetmenlik denemesiyle vizyondaki yerini alıyor...

    Mahmut Fazıl Coşkun imzalı Uzak İhtimal filmiyle yurt içinde ve yurt dışında daha geniş kitlelerce tanınan ödüllü oyuncu Görkem Yeltan , yönetmenliğini kendisinin üstlendiği ilk uzun metrajlı filmiyle seyirci karşısına çıkıyor. Bir aile dramı çerçevesinde ilerleyen “Yemekteydik ve Karar Verdim” filmi yarından itibaren Başka Sinema salonlarında vizyonda! 

    Kalabalık bir ailenin Kurban Bayramı vesilesiyle bir araya gelişini anlatan hikaye de Yeltan ailesinden farklı isimler de kamera karşısına geçmiş. Filmde oyunculuğu da üstlenen Görkem Yeltan'a kadroda Arzu Okay, Mehmet GüreliSema Poyraz, Gökçer Dinç, Ayçıl YeltanKaan Çakır, ve Turgay Aydın isimleri eşlik ediyor. 

    Türkiye'de ilk kez bir kadın yönetmenin su altında hem film yönettiği, hem de oynadığı Yemekteydik ve Karar Verdim’de Yeltan yönetmenliğinin yanı sıra filmde bir sualtı eğitmenini canlandırıyor.

    Burcu Aktaş, Yalçın Akyıldız, Nilüfer Uğur Dalay ve Görkem Yeltan’ın senaryosunu beraber kaleme aldıkları filmin yapımcılığını ise Yeditepe Film firması üstleniyor. Görüntü yönetmenliğini Ercan Özkan’ın gerçekleştirdiği filmin kurgusu ise sektörün deneyimli isimlerinden Çiçek Kahraman'a emanet; filmin özgün müziklerinde ise Yalçın Akyıldız imzası yer alıyor. 

    Yemekteydik ve Karar Verdim 15 Nisan'dan itibaren sinemalarda. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top