Hesabım
    Küçük Esnaf Box Office Zirvesinden İnmiyor!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    Bu haftanın gişe verilerine göre 15-17 Nisan haftasonunun yerli box office listesinde, yerli komedi yine baş tacı! Küçük Esnaf bu hafta da galibiyetini korudu.

    Vizyonun 2. haftasını kutlayan yapımı Küçük Esnaf bu hafta da galibiyeti elden bırakmadı. Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinin sevilen yüzlerini başrollerine yerleştiren BKM yapımı komedi filmi 2. haftasında 106.235 seyirciye ulaştı. Listenin 2. filmi ise listeye bomba gibi giren Orman Çocuğu oldu. Mowgli'nin kendini arayışını izlediğimiz doğa serüveni ilk haftasında 65.612 seyirciye ulaştı. Tüm zamanların en yüksek Süper Kahraman Filmi açılış rekorunu kıran ve tüm zamanların en yüksek dördüncü açılış hasılatını elde eden Batman v Superman: Adaletin Şafağı bu hafta bir sıra daha geriledi. İki kahramanı karşı karşıya getiren yapım haftasonunda 61.829 seyirciyle buluştu. 

    Batman ve Superman'in ardından ise listenin 4. sırasında geçtiğimiz haftaya göre 1 sıra gerileyen yerli komedi Kolpaçino 3. Devre geldi. Sevilen serinin 3. devam halkası bu haftasonu 24.062 seyirciye ulaştı. Listeyi yarılayan yapım ise vizyonun yerli sinemanın sevilen türü korkunun yeni mahsülü Azem 3: Cin Tohumu oldu. Yerli korku yapımı 2. haftasında 18.496 seyirciye ulaştı. Listenin 6. sırasını ise vizyonun taze filmlerinden Suçlu oldu. Hollywood'un sevilen yüzlerini bir araya getiren yapım ilk haftasında 17.217 seyirciye ulaştı. Gerilimi düşmeyen filmi ise çocukluğumuzun sevimli kahramanı Heidi takip etti. Vizyon macerasında ilk haftaya giren film 17.043  seyirciyle buluştu.

    Listenin 8. sırasını ise vizyonun biyografik filmlerinden Somuncu Baba: Aşkın Sırrı aldı. Tarihi biyografik yapım haftasonunda 15.461 seyirci tarafından izlendi. Listenin 9.su ise animasyon yapım Kung Fu Panda 3 oldu. Kung fu ustası Panda Po'nun yeni macerası haftasonunda 12.999 kişiye ulaştı. Listenin son filmi ise 12.045 seyirci ile Kapının Diğer Tarafı oldu.

    Bu haftaki Türkiye gişe verileri için tıklayın!

    Kaynak : Boxofficeturkiye.com

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top