Hesabım
    Yeni DVD'ler Çıktı!

    As Sanat ve Bir Film etiketiyle yeni DVD'ler raflarda yerini aldı!

    Sinema keyfini ev rahatlığına taşıyan As Sanat'tan ve Bir Film'den yeni DVD'ler geldi! 

    As Sanat'tan Çıkan DVD'ler!

    Başrollerini Çağatay Ulusoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Hüseyin Avni Danyal, Laçin Ceylan, Mustafa Avkıran, Nazan Kesal, Toprak Sağlam'ın paylaştığı romantik-dram türündeki Delibal filminde aynı üniversitede öğrenci olan Barış ve Füsun’un tutku dolu aşk hikayesine tanıklık edeceğiz. 

    Oscar ödüllü Nicole Kidman, Julia Roberts ve Oscar adayı, BAFTA ödüllü Chiwetel Ejiofor’un başrollerinde yer aldığı Gizemli Gerçek filminin yönetmenliğini ve senaristliğini ise Billy Ray üstleniyor. Dedektif Jess Cobb, FBI dedektifi Ray Kasten ve Savcı Yardımcısı Claire Sloan, 11 Eylül saldırılarının ardından anti-terör özel ekibine seçilmişlerdir.  Ray ve Jess bir cinayet mahalini soruşturmaya gittiklerinde gördüklerine inanamazlar; maktul Jess’in kızı Caroline’dır. Ray ve Jess katili adalete teslim etmek için Claire ile işbirliği yapar ancak şüpheli, koruma altına alınmış bir federal çıkınca elleri kolları bağlanır. Ray, 13 yıl sonra yeni bir ipucu bulur ve dosya yeniden açılır.

    Life, başrollerinde Robert Pattinson, Joel Edgerton, Ben Kingsley'in yer aldığı biyografik filmde bir magazin fotoğrafçısının James Dean'in fotoğraflarını çekmesi için görevlendirilmesini konu alıyor. Filmin yönetmenliğini Kontrol, Centilmen, İnsan Avı gibi filmlerden tanıdığımız Anton Corbijn üstleniyor.

    Bir Film'den Çıkan DVD'ler!

    Shakespeare'in İskoçya kökenli General Macbeth’in hikayesini temel alan, dünya klasikleri arasına girmiş tiyatro oyunu Macbeth’in yeni bir uyarlaması olan Macbeth, iktidar için oynanan entrikaları, ihanetleri ve taht kavgalarını konu alıyor. Filmin yönetmenliğini Justin Kurzel üstlenirken başrollerinde Michael Fassbender ve Marion Cotillard yer alıyor.

    Zeki Demirkubuz'un yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı Bulantı'nın oyuncu kadrosunda ünlü yönetmene Şebnem Hassanisoughi, Öykü Karayel, Çağlar Çorumlu, Cemre Ebuzziya ve Ercan Kesal gibi isimler eşlik ediyor. Filmin konusu kısaca; Ahmet, sevgilisinin yanında olduğu gecelerden birinde karısını ve küçük kızını trafik kazasında kaybettiğini öğrenir. Umursamaz bir adam olan Ahmet bu son derece trajik olaydan çok etkilenmeden hayatına devam etse de bir noktadan sonra hayatında bazı önemli değişimler meydana gelecektir. 

    Yabancı Dilde En İyi Film dalında Almanya’nın Oscar adayı seçilen Yalan Labirenti, Almanya'nın Hitler sonrası dönemine ışık tutuyor. Başrollerinde Alexander FehlingAndré Szymanski ve Friederike Becht'in yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda ise Giulio Ricciarelli yer alıyor.

    Bir Fox Pictures - DreamWorks Pictures yapımı, bu dramatik gerilim türündeki filmde

    Brooklyn’de bir sigorta avukatının kendisini bir anda Soğuk Savaşın ve Sovyetler tarafından ele geçirilen Amerikalı U-2 pilotunun değişimi için olacak pazarlığın ortasında bulmasını konu alıyor. Üç Oscar Ödülü sahibi Steven Spielberg’in yönetmenliğini yaptığı filmin başrollerinde iki Oscar ödülü bulunan Tom Hanks avukat James Donovan rolünde, ona üç Tony Ödülü ve iki Olivier Ödülü bulunan Sovyet ajanı Rudolf Aben rolündeki Mark Rylance eşlik ediyor. Casuslar Köprüsü'nün senaristleri ise usta yönetmen ve senarist Coen Kardeşler.

    Sıradışı bilim insanı Victor Frankenstein ve sadık asistanı Igor , ölümsüzlük konusunda çığır açacak araştırmaları ile insanlığa yardımı amaçlamaktadırlar. Ancak Victor’un deneylerinin fazla ileri gider ve takıntısının sonuçları  korkunç olacaktır.  Filmin oyuncu kadrosunda Jessica Brown Findlay, Daniel Radcliffe, James McAvoy, Andrew Scott ve Mark Gatiss gibi isimler yer alıyor.

    Fred ve Mick iki eski arkadaştır. Ömürlerinde pek çok kez yaptıkları gibi Alpler'in kalbinde yer alan bir kaplıca otelinde bir araya gelmişlerdir. Fred artık emekli olmuş bir besteci, Mick ise halihazırda son filmini projelendirmeye çalışan bir yönetmendir. İkili, toplumun karmaşasından uzaklaşmak için adeta "sığındıkları" bu konforlu otelde hem kendi çocukları hem de yeni jenerasyonun eğilimlerine dair bakış açılarını tazelerler. Özellikle Mick, bu otelde tanıdığı yeni insanları, yeni filminin öyküsüne taşımayı hedeflemektedir. Mick üretirken, birileri de Fred'in yeniden müzik kariyerine dönüş yapmasını beklemektedir. Muhteşem Güzellik ile rüştünü çoktan ispatlayan Paolo Sorrentino'nun yazıp yönettiği Gençlik filminin başrollerinde Michael Caine, Harvey Keitel, Rachel Weisz yer alırken onlara Paul Dano, Jane Fonda, Alex MacQueen, Paloma Faith ve Ed Stoppard isimleri eşlik ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top