Hesabım
    Stephen King'in Pennywise'ı Vizyon Tarihine Kavuştu!

    Stephen King'in sevilen korku romanı O'nun beyazperde uyarlaması için vizyon tarihi belirlendi.

    Bir jenerasyonun palyaço korkusunu coşturan, Stephen King'in sevilen romanından iki bölümlük bir mini dizi olarak ekranlara gelen O'nun beyazperdeye uyarlanıyor olması  şaşırtıcı bir haber değil. Hollywood'un geçmişten parçaları tekrar uyarlama yöntemini iyice bellemiş olduğu günümüzde beklenen filmin de vizyon tarihi belirlendi.

    Variety'nin haberine göre ürkütücü palyaço Pennywise'ın beyazperde macerası 18 Eylül 2017 tarihinde Amerikalı sinemaseverlerle buluşacak. Bu zamana kadar Tim Curry'nin efsanevi performansı ile özdeşleştirdiğimiz Pennywise'ın bu kez genç aktör Will Poulter tarafından canlandırılacağı iddia ediliyordu, ancak gelen son haberlere göre artık genç oyuncunun filmle bir bağı yok. New Line bünyesinde beyazperdeye uyarlanacak olan filmin yönetmen koltuğunda Mama'nın yönetmeni olarak akıllarda yer eden Andy Muschietti oturacak.

    1990 yılında yayınlanan ve çocukları katili palyaço kılığa girmiş bir şeytanla, 7 dışlanmış çocuğun mücadelesini anlatan 2 bölümlük mini dizi Stephen King'in aynı adlı romanından ekranlara uyarlanmıştı. Mini dizinin ekranlarda gösteriminin ardından "Pennywise" isimli katil palyaço karakteri, en korkunç film karakterleri sıralamalarında daimi yerini almıştı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top