Hesabım
    27. AUFF, 29 Nisan Programı!

    Ankara Uluslararası Film Festivali start veriyor!

    27. Ankara Uluslararası Film Festivali bugün start veriyor!

    İlk günün Goethe-Institut Ankara Programı'nda, Bay Meraklı: 45. Yıl Özel Gösterimi, Ulusal Kısa Yarışması 1, Ulusal Kısa Yarışması 2, Tomris Giritlioğlu ile Uyarlama Atölyesi, Ulusal Kısa Yarışması 3 yer alırken, Kızılay Büyülü Fener Sineması Programı'nda ise FESTİLAB kapsamında ücretsiz olarak Mine Gencel Bek ile Hikaye Anlatmanın Yeni Formu ve Katılımcı İletişim Olanağı Olarak İnteraktif Belgesel Atölyesi düzenlenecek. 

    Dünya Festivallerinden bölümünde Devrimin Öncüleri Kara Panterler, Babam, Yılanın Kucağında, Şövalye, Birmiş Gibi, Bir Ejderha Uyanıyor!, Binbir Gece: Bölüm 1, Huzursuz Adam seyircilerle buluşurken, Anısına bölümünde, Grey Gardens ve Hiçbir Yere Ait Değilim sinemaseverle buluşurken, Özel Gösterimler kategorisindeki Uzaklarda Arama sinemaseverlerin karşısına çıkacak. Birmiş Gibi ve Uzaklarda Arama'nın ardından yönetmen ve oyuncularla söyleşi gerçekleştirilecek.

    "Çok Uzaktan Gelmiş Olamayız!": Želimir Žilnik Toplu Gösterimi'nde Bildiğiniz Kapitalizm, Envanter, Kenedi Eve Dönüyor, Kenedi Bulundu ve Kenedi Evleniyor gösterimleri Ankaralı sinemaseverlerin beğenisine sunulacak. Usta İşi bölümünde ise Coen Kardeşler'in son filmi Yüce Sezar! seyirci karşısına çıkacak.

    Film festivalinin biletleri için; www.biletinial.com/ankara-film-festivali

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top